Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Οι "Χαλασοχώρηδες" ενάντια στους... χαλασοχώρηδες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οι "Χαλασοχώρηδες" ενάντια στους... χαλασοχώρηδες

Ενάντια στους πραγματικούς "χαλασοχώρηδες", μια ειδική παράσταση των... Χαλασοχώρηδων, της επιτυχημένης μεταφοράς του διηγήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στη σκηνή. Αυτή τη φορά, ο νεανικός θίασος καλεί τους Αθηναίους να παρακολουθήσουν την παράσταση, με ελεύθερη είσοδο, την Κυριακή στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων της οδού Ευελπίδων 18.

Καλούν σε μια παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στο επαπειλούμενο κλείσιμο του Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο, αν και λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων και των μαθητών για άθληση και πολιτισμό, τα γειτονικά δικαστήρια διεκδικούν το κτήριο από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ ο ίδιος ο δήμος ουσιαστικά αδιαφορεί.

Αν τα σχέδια ευοδωθούν, η γειτονιά θα "κερδίσει" ένα ακόμα περιφραγμένο δικαστήριο και θα χάσει, μαζί με το Πολιτιστικό, το δρομάκι που συνδέει μέσα από το δασάκι τις γειτονιές του Γκύζη και της Κυψέλης, τις διπλανές μπασκέτες και τη μικρή πλατεία με τα παγκάκια...

Συμπαραστάτες στον αγώνα των κατοίκων για αξιοπρέπεια και ζωή, οι Χαλασοχώρηδες θα είναι εκεί και μας καλούν "να γνωριστούμε, να χαρούμε την παράσταση και να αντικρίσουμε μαζί γελαστά πρόσωπα που αγωνίζονται!"

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL