Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.6°C26.6°C
1 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
21.0°C26.5°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
0 BF 33%
Αίθουσες Τέχνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αίθουσες Τέχνης

«Νίκος Καββαδίας, ένα ταξίδι τέχνης με αφετηρία τον Πειραιά» είναι ο τίτλος της ομαδικής έκθεσης που εγκαινιάζεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στην Γκαλερί του Νότου, Κουντουριώτου 152 στον Πειραιά, με διάρκεια έως και την 1η Φεβρουαρίου και σε επιμέλεια Όλγας Λατουσάκη. Στην έκθεση 39 σύγχρονοι εικαστικοί παρουσιάζουν έργα ζωγραφικής και φωτογραφίας σχετικά με τη ζωή και το έργο του ποιητή της θάλασσας.

«The Gruen Effect» τιτλοφορείται η έκθεση της Μυρτώς Σταμπούλου που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη, με διάρκεια έως και 8 Φεβρουαρίου.

Η καθιερωμένη έκθεση των Studios 2019 «Εδαφικές Μετατοπίσεις» συνεχίζεται έως την Κυριακή 12 Ιανουαρίου με έργα των αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας στο Taf της οδού Νορμανού στο Μοναστηράκι. Αύριο, Πέμπτη, στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με την performance της Ελπίδας Φραγκεσκίδου «Ηοly Hole» με παρόντες τους καλλιτέχνες που θα συζητήσουν με το κοινό για το έργο τους.

Έκθεση του φωτογράφου Πάνου Κοκκινιά εγκαινιάζεται στην Ελληνογερμανική Αγωγή την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 8 μ.μ., στις εγκαταστάσεις του σχολείου στην Παλλήνη. Θα περιλαμβάνει 17 φωτογραφικά έργα του από την εικοσαετία 1998 μέχρι σήμερα, που προέρχονται από τις πιο χαρακτηριστικές ενότητες της δουλειάς του. Έως 29 Ιανουαρίου. Οδός Δημητρίου Παναγέα.

«Μικρογραφίες εικόνων: Γραμματόσημα από τη συλλογή του Αντώνη Χατζηϊωάννου» τιτλοφορείται η έκθεση που εγκαινιάζεται αύριο στην γκαλερί «7», Σόλωνος 20.

Η έκθεση ζωγραφικής των Αλεξάνδρας Γκίνη και Μαρίας Τσινιά με τίτλο «Ιστορίες θιάσου» παρουσιάζεται από σήμερα έως και τις 18 Ιανουαρίου στην γκαλερί του Black Duck, Χρήστου Λαδά 9α.

Η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Φώτη Κλογέρη με τίτλο "Αστική Εντροπία" εγκαινιάζεται αύριο στις 8 μ.μ. στην αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, Λεμπέση 12 στην Ακρόπολη, με διάρκεια έως και το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.

Παρατείνεται έως τις 29 Μαρτίου η έκθεση «Εξαιρέσεις: Όψεις του εξπρεσιονισμού στην Ελλάδα» στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων, στην οποία συγκεντρώνονται έργα της Συλλογής της Πινακοθήκης και σύνολα από σημαντικές καλλιτεχνικές προσωπικότητες, με κεντρική μορφή τον Γιώργο Μπουζιάνη. Επιμέλεια Ντένη Ζαχαρόπουλου.

Η έκθεση ζωγραφικής «Προσωπικό Ημερολόγιο» του Ανδρέα Μαράτου συνεχίζεται έως και τις 10 Ιανουαρίου στη Estudio Gallery, Κυριαζή 22 στην Κηφισιά, καθημερινά 10-9.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL