Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Μην ξεχνάς τον Ωρωπό

Τις παλιές φυλακές Ωρωπού, αυτόν τον τόπο εγκλεισμού και βασανισμού για χιλιάδες Έλληνες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και τη δημοκρατία, και τη φωνή της Δήμητρας Γαλάνη επέλεξε η περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Ωρωπού για τη συναυλία που οργανώνει απόψε για την 43η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Στη συναυλία μετέχει ο συνθέτης και ερμηνευτής Ευστάθιος Δράκος καθώς και οι μουσικοί: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Μηνάς Λιάκος, Θωμάς Κωνσταντίνου, Σπύρος Μάνεσης, Στέλιος Προβής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Στις 9.30 μ.μ.

“Αλκηστη” στην Επίδαυρο

Η τραγωδία του Ευριπίδη «Άλκηστη» από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Ρεματιάς

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς η θεατρική παράσταση της Ομάδας ΙΔΕΑ «Ρωμαίος Και Ιουλιέτα Για Δύο» στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Προβολή της παιδικής ταινίας κινούμενων σχεδίων «Το Πρόβατο: Η Ταινία» στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Τήνου

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στα Λουτρά στις 9 μ.μ.

Παρά Τυρό

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ ΠαράΤυρό στο Τυρό Κυνουρίας η παράσταση stand up comedy του Γιώργου Χατζηπαύλου «Σχεδόν σαράντα» στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Στις 9.30 μ.μ.

Φεστιβάλ Φιλίππων Και Θάσου

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Ειρήνη» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, με έμφαση στη μουσική του Νίκου Κυπουργού και τον Τζίμη Πανούση στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τρυγαίου στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων Στις 9.30 μ.μ.

Φεστιβάλ Ολύμπου

Η τραγωδία του Σοφοκλή «Ηλέκτρα» από το Διάχρονο Θέατρο στο αρχαίο θέατρο Δίου. Στις 9.30 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL