Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ψιχάλες
18 °C
16.3°C18.6°C
4 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.6°C15.9°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.1°C15.4°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Ψιχάλες
13 °C
12.9°C14.6°C
3 BF 82%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

«Ιστορίες της Νύχτας»

Μια πρωτότυπη εκδήλωση με κείμενα από την ελληνική και διεθνή λογοτεχνία που έχουν ως θέμα τους τη νύχτα που απαγγέλλουν τρεις γυναίκες και δύο άνδρες ηθοποιοί του ΚΘΒΕ και τα οποία πλαισιώνονται με ανάλογα μουσικά αποσπάσματα. Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης με ελεύθερη είσοδο, στις 9 μ.μ.

To μόνον της ζωής του ταξείδιον

Σε νέα σκηνοθεσία ο Δήμος Αβδελιώδης παρουσιάζει το αριστουργηματικό διήγημα του Γεωργίου Βιζυηνού "Το μόνον της ζωής του ταξείδιον" με τη μορφή μονολόγου που ερμηνεύει η Ιωάννα Παππά. Στο πλαίσιο των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου, στο Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης. Στις 9.30 μ.μ.

«Η Ταράτσα του Φοίβου»

Για τις τελευταίες παραστάσεις στην «Ταράτσα» του ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει προσκαλέσει τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρη Μυστακίδη, Ευαγγελία Μουμούρη και Γιώργο Χατζηπαύλου. Στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Ρεματιάς

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, η Καλλιόπη Βέττα και ο Χάικ Γιαζιτζιάν με τραγούδια από όλες «τις γειτονιές του κόσμου» στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

«Καρδιά μισή»

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο τις Βικτωρία Ταγκούλη και Πολυξένη Καράκογλου στα τραγούδια του θαυμάσιου δίσκου του «Καρδιά μισή», στην Αποβάθρα του «Τρένου στο Ρουφ». Στις 9.30 μ.μ.

«75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν»

Στο πλαίσιο της έκθεσης «75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν», που περιλαμβάνει εβδομήντα πέντε αντικείμενα από την ιστορία ενός από τους σημαντικότερους θεατρικούς οργανισμούς που υπήρξαν διαχρονικά στη χώρα μας και θα πραγματοποιείται μέχρι αύριο στη ΣΤΟart Kοραή, δωρεάν ξενάγηση από τον Κωστή Καπελώνη. Στις 6 μ.μ.

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο κάστρο «Χλεμούτσι», στην Κυλλήνη της Πελοποννήσου. Στις 9.30 μ.μ.

Μαρία Παπαγεωργίου

Η Μαρία Παπαγεωργίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη. Στις 9 μ.μ.

Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου με την παράσταση «Βαβέλ 2», που συνυπογράφουν οι μόνιμοι συνεργάτες της Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου Κρήτης. Στις 9.30 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL