Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Το 6ο «Gameathlon» ανοίγει τις πύλες του / Video Games και τεχνολογία αυτό το σαββατοκύριακο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το 6ο «Gameathlon» ανοίγει τις πύλες του / Video Games και τεχνολογία αυτό το σαββατοκύριακο

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα events της Αθήνας στον χώρο του gaming, της τεχνολογίας και της pop κουλτούρας ανοίγει τις πύλες του αυτό το σαββατοκύριακο, 2 και 3 Ιουνίου στο Tae Kwon Do.

Οι επισκέπτες του 6ου Gameathlon, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν την ευκαιρία να δουν περί τις 130 κονσόλες νέας γενιάς και πάνω από 120 PC, να παρακολουθήσουν ή να συμμετάσχουν σε τουρνουά eSports με 18 διαγωνιζόμενες κατηγορίες, cosplayers, επιτραπέζια παιχνίδια, 100 τ.μ. πεδία μάχης για μινιατούρες Warhammer, αλλά και να απολαύσουν ένα stage με γνωστούς YouΤubers, Influencers και επαγγελματίες παίκτες των eSports.

Την εμπορική έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και αξεσουάρ στον χώρο του gaming πλαισιώνει φέτος ο ειδικός χώρος Hellenic Gaming powered by Gi-Cluster. Με την υποστήριξη του Συνεργατικού Σχηματισμού Ψυχαγωγικών και Δημιουργικών Τεχνολογιών και Εφαρμογών (Gi-Cluster), ελληνικά game studios θα δώσουν το «παρών» σε μια έκθεση η οποία πρόκειται να αναδείξει τη δυναμική του σύγχρονου ελληνικού video game. Στον χώρο θα στεγαστεί η Grow Games Expo, καθώς και άλλοι οργανισμοί της βιομηχανίας και των ελληνικών start-ups.

Τo Gameathlon τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεών της για την ανάδειξη της εγχώριας οπτικοακουστικής παραγωγής και πιο συγκεκριμένα του τομέα των video games.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL