Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Σε Κω και Ρόδο σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε Κω και Ρόδο σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου

Το νησί της Κω επισκέπτεται σήμερα η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία στη συνέχεια θα μεταβεί και στη Ρόδο.

Κατά την επίσκεψή της στην Κω, η κ. Κονιόρδου θα πραγματοποιήσει αυτοψία στα πληγέντα μνημεία από τον πρόσφατο σεισμό, αρκετά εκ των οποίων έχουν υποστεί ζημιές και παράλληλα θα έχει συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και παράγοντες.

Ειδικότερα, θα επισκεφτεί τον Αρχαιολογικό Χώρο του Ασκληπιείου, το Παλαιοχριστιανικό συγκρότημα του Αγίου Ιωάννη, το τέμενος Γαζή Χασάν, το Κάστρο Νερατζιάς, την Πύλη του Φόρου, το τέμενος Ντεφτερντάρ, το νότιο τμήμα της Αγοράς, τον Βωμό του Διονύσου και την Αναστηλωμένη Ρωμαϊκή Οικία (Casa Romana). Επίσης θα λάβει μέρος σε σύσκεψη φορέων.

To απόγευμα, η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού θα βρίσκεται στη πόλη της Ρόδου με αφορμή τη σύσταση ομάδας εργασίας για τη μελέτη, προετοιμασία για την προστασία, ανάδειξη, διαχείριση και αειφόρο ανάπτυξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου.

Η υπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψης θα ξεναγηθεί στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και τη Λίνδο. Επίσης, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και βουλευτές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL