Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.2°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.0°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.8°C
4 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.8°C24.1°C
4 BF 30%
Π.Σκουρολιάκος: Δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση το αύριο των εργαζομένων δημιουργών - καλλιτεχνών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Σκουρολιάκος: Δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση το αύριο των εργαζομένων δημιουργών - καλλιτεχνών

«Ο ένας μετά τον άλλον οι κυβερνητικοί παράγοντες επιδίδονται σε εμβαλωματικές αναγγελίες για τον χειμαζόμενο χώρο του Πολιτισμού, τους δημιουργούς και τους άλλους εργαζόμενους», τονίζει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, απαντώντας στις εξαγγελίες της υπουργού Πολιτισμού.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που χθες ανήγγειλε ένα εκκωφαντικό κενό, έρχεται σήμερα η κα υπουργός να μας σερβίρει "κούφια" λόγια. Παρατείνει τις καλλιτεχνικές περιόδους, μας λέει, για να μην χαθούν οι επιχορηγήσεις».

«Θα καλύψει δηλαδή τα έξοδα που έχουν ήδη γίνει Σπουδαία αναγγελία. Προσθέτει άλλο ένα εκατομμύριο, μας λέει, για τη θεατρική επιχορήγηση Που θα κατευθυνθούν αυτά τα χρήματα, όμως; Με ποια κριτήρια; Με ποιο σχέδιο για την επόμενη μέρα;», σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «αυτό είναι το μέγα ζητούμενο για το οποίο η κυβέρνηση σιωπά. Δεν μιλάει για την επόμενη μέρα. Δεν έχει σχέδιο, γιατί δεν θέλει σχέδιο. Γιατί δεν την ενδιαφέρει το αύριο των εργαζομένων δημιουργών - καλλιτεχνών».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL