Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σατανική σύμπτωση!

Για την ιστορία του δώρου που επέλεξε η υπουργός Πολιτισμού να προσφέρει στον πρωθυπουργό κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην οδό Μπουμπουλίνας: Κατ' αρχάς είναι από τα Χανιά, τόπο καταγωγής του...

Για την ιστορία του δώρου που επέλεξε η υπουργός Πολιτισμού να προσφέρει στον πρωθυπουργό κατά τη χθεσινή του επίσκεψη στην οδό Μπουμπουλίνας:

Κατ' αρχάς είναι από τα Χανιά, τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού.

Είναι ένα πήλινο παιχνίδι της ύστερης γεωμετρικής περιόδου, που εικονίζει ένα ζωάκι (βόδι) με ρόδες. Πιστό αντίγραφο που φτιάχτηκε και διατίθεται από το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, το οποίο, κατά την υπουργό, καταρρέει.

Όμως το αντίγραφο προέρχεται από τα ευρήματα μιας από τις πρώτες ανασκαφές που είχε κάνει η πρώην γ.γ. του ΥΠΠΟΑ, Μαρία Βλαζάκη, σε παιδική γεωμετρική ταφή στην Κίσαμο. Η αρχαιολόγος δηλαδή που το μακρινό 2014 αποπέμφθηκε από τη θέση της γενικής διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με φωτογραφική διάταξη του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όταν υπουργός ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός και γενική γραμματέας του ΥΠΠΟΑ η σημερινή υπουργός.

Σατανική σύμπτωση!

Πόλυ Κρημνιώτη

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις