Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
ΔΕΗ για τον οίκο που θα προσλάβει / Σύμβουλος και όχι εισπράκτορας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΔΕΗ για τον οίκο που θα προσλάβει / Σύμβουλος και όχι εισπράκτορας

Μια νέα πελατοκεντρική προσέγγιση, που θα αναβαθμίζει τις σχέσεις της με τους καταναλωτές, και όχι απλά μια κίνηση βελτίωσης της εισπραξιμότητάς της επιχειρεί η ΔΕΗ μέσω της πρόσληψης συμβούλου-εξειδικευμένου οίκου.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της προκήρυξης του διαγωνισμού για την πρόσληψη του συμβούλου, η ΔΕΗ διευκρινίζει ότι στόχος δεν είναι μόνο να βελτιώσει εισπρακτικά την επιχείρηση, αλλά δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση των σχέσεών της με τους πελάτες της.

Συγκεκριμένα, η σχεδιαστική λογική είναι η σε βάθος γνώση των πελατών της ώστε τα μέτρα που θα πάρει και τα προϊόντα που θα λανσαριστούν να είναι σύγχρονα, πιο ειδικευμένα και πιο αποτελεσματικά και για την επιχείρηση, αλλά και για τους πελάτες της.

Όπως αναφέρει, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της, η ΔΕΗ όχι με οριζόντιες λύσεις, αλλά ενσωματώνοντας άριστες διεθνείς πρακτικές εξατομικευμένης προσέγγισης, θα αναπτύξει δεξιότητες, με αποτέλεσμα τη μετεξέλιξή της από μια εμπορική και παραγωγική εταιρεία ενέργειας σε μία μοντέρνα εταιρεία κοντά στον τελικό καταναλωτή, με ουσιαστική επικοινωνία με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, που θα έχει έναν σύμβουλο δίπλα του και όχι απλά έναν εισπράκτορα.

Η επικοινωνία με τους πελάτες

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση κάνει ήδη τομές με τολμηρά βήματα, ώστε να γίνει εύρωστη και ανταγωνιστική, πάντα σε σύμπλευση με την, αναγκαία και ενσωματωμένη στην κουλτούρα της, κοινωνική ευαισθησία, ενώ η αναβάθμιση των σχέσεών της με τους πελάτες της και η βελτίωση της επικοινωνίας μαζί τους παραμένει απόλυτη προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΔΕΗ, έξω από εισπρακτικές πρακτικές του παρελθόντος.

Μάλιστα, θεωρεί ότι μεταξύ αυτών των συμβούλων που θα έρθουν, λόγω του μεγέθους της, θα βρίσκονται σημαντικοί και εξειδικευμένοι οίκοι.

Εναρμονισμένη και με το πλαίσιο των δεσμεύσεων της χώρας, η ΔΕΗ επαναπροσδιορίζει τη στρατηγική της προκειμένου να διαχειριστεί με απόλυτη επιτυχία το σύνολο των προκλήσεων του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, επισημαίνει και προσθέτει πως είναι ξεκάθαρο ότι η καλή λειτουργία της αποτελεί προϋπόθεση και για την απρόσκοπτη κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας.

Η αναζήτηση και η υιοθέτηση σύγχρονων πελατοκεντρικών χρηματοδοτικών εργαλείων για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων και, άρα, την αύξηση της ρευστότητας της επιχείρησης, αναφέρει, θα γίνουν αρωγοί στη προοπτική ανάπτυξής της μέσω νέων ενεργειακών προϊόντων. Πρόκειται, καταλήγει, για μια πελατοκεντρική προοπτική εκσυγχρονισμού και όχι για μια κίνηση απλής εισπραξιμότητας λόγω της οικονομικής συγκυρίας του σήμερα στη χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL