Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.7°C
5 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.9°C16.6°C
4 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.3°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
"Ντοκουμέντο φιλοσοφικών ιδεών" θα είναι η ομιλία του... Τραμπ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ντοκουμέντο φιλοσοφικών ιδεών" θα είναι η ομιλία του... Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκφωνήσει αύριο, την ημέρα που ορκίζεται πρόεδρος, μια «πολύ προσωπική» ομιλία που θα είναι διανθισμένη από «φιλοσοφικές» σκέψεις, είπε ο εκπρόσωπος τύπου του.

«Θα είναι μια πολύ προσωπική κι ειλικρινής παρουσίαση του οράματός του για την χώρα» δήλωσε ο Σον Σπάισερ.

«Θα εξηγήσει τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός, οι προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζουμε» συνέχισε ο ίδιος, αναφέροντας μεταξύ άλλων εκείνες του τομέα των υποδομών και της εκπαίδευσης.
 
«Δεν πρόκειται για την παρουσίαση ενός λεπτομερούς προγράμματος, αλλά για ένα ντοκουμέντο φιλοσοφικών ιδεών, το όραμά του για το μέλλον της χώρας, του ρόλου της κυβέρνησης και του ρόλου των πολιτών» πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ έφθασε με στρατιωτικό αεροσκάφος στην Ουάσιγκτον, όπου θα ορκιστεί αύριο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ, μετέδωσαν φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.

Ο εκλεγμένος πρόεδρος εθεάθη χθες στην αμερικανική πρωτεύουσα στο πλαίσιο υποχρεώσεων που είχε σχετικά με την τελετή ορκωμοσίας, ωστόσο αναχώρησε για να κοιμηθεί στη Νέα Υόρκη. Όπως επιτάσσει η παράδοση, ο μεγιστάνας θα κοιμηθεί σήμερα το βράδυ στην Ουάσιγκτον στην επίσημη κατοικία Blair House. Θα εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο, μετά την ορκωμοσία του, την Παρασκευή το μεσημέρι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται επίσης να συμμετάσχει με τον επόμενο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς σε μια τελετή στο στρατιωτικό κοιμητήριο του Άρλινγκτον, στα περίχωρα της Ουάσιγκτον.
Κατόπιν θα εκφωνήσει μια ομιλία στο περιθώριο των συναυλιών και του σόου πυροτεχνημάτων που σχεδιάστηκαν ενόψει της τελετής ορκωμοσίας κοντά στο Μνημείο Λίνκολν, με τη συμμετοχή πολλών τραγουδιστών της μουσικής κάντρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL