Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέες αμερικανικές κυρώσεις στο Ιράν

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Μ.Πομπέο, επέβαλαν κυρώσεις στην ιρανική ιδιωτική αεροπορική εταιρία Mahan Air, και σε μία ναυτιλιακή εταιρία «για τον ρόλο που έπαιξαν στη διάδοση όπλων μαζικής καταστροφής»

Κυρώσεις στην αεροπορική και την ακτοπλοϊκή βιομηχανία του Ιράν για τη μεταφορά φονικών προηγμένων οπλικών συστημάτων μαζικής καταστροφής, επέβαλε η Ουάσινγκτον, σύμφωνα με τον υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο.

Οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάτμεντ, στοχοθέτησαν τρεις γενικούς εμπορικούς αντιπρόσωπους της ιρανικής ιδιωτικής εταιρίας Mahan Air, που εδρεύει στην Τεχεράνη, για τον ρόλο που έπαιξαν οι αερογραμμές στη διάδοση των όπλων μαζικής καταστροφής, όπως και ένα ιρανικό ακτοπλοϊκό δίκτυο που ενεπλάκη στο λαθρεμπόριο όπλων από το Ιράν στην Υεμένη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις