Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.9°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
14 °C
11.3°C16.6°C
1 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
18.8°C28.2°C
6 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
28 °C
26.1°C27.8°C
6 BF 26%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
4 BF 94%
Μικ Τζάγκερ κατά Τραμπ και Τζόνσον: Φοβάμαι πού θα μας οδηγήσουν, η αυθάδεια και τα ψέματά τους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μικ Τζάγκερ κατά Τραμπ και Τζόνσον: Φοβάμαι πού θα μας οδηγήσουν, η αυθάδεια και τα ψέματά τους

Ο αρχηγός του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ ήταν παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας “Burnt Orange Eresy”.

Ο τραγουδιστής έστειλε τα δικά του μηνύματα, όταν νέοι ακτιβιστές κατά της κλιματικής αλλαγής διαδήλωσαν κοντά στον χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ.

Οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία κάλεσαν τους πολίτες να αναλάβουν δράση ψεκάζοντας στο κόκκινο χαλί το σύνθημα "Ακούστε τα παιδιά σας" και φώναξαν το σύνθημα "Κάντε το κόκκινο χαλί πράσινο".

"Είμαι τόσο χαρούμενος που οι άνθρωποι αισθάνονται τόσο δυνατά ότι θέλουν να διαμαρτυρηθούν" δήλωσε ο Μικ Τζάγκερ. "Είμαι απολύτως πίσω από αυτό. Χαίρομαι που το κάνουν αυτό επειδή είναι εκείνοι που πρόκειται να κληρονομήσουν τον πλανήτη» ανέφερε.

Αναφερόμενος στην τρέχουσα πολιτική αναταραχή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Τζάγκερ επέκρινε τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον ότι πολώνει τους πολίτες.

"Σε τόσες πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου την περασμένη εβδομάδα... αλλά ιδιαίτερα στις ΗΠΑ, συμβαίνουν θεαματικές αλλαγές. Φοβάμαι πού μπορεί να μας οδηγήσει αυτή η πόλωση, αυτή η αυθάδεια και τα ψέματα» σχολίασε ο τραγουδιστής

"Δεν εννοώ ότι η συμπεριφορά είναι τα πάντα. Αλλά ο συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων", συνέχισε ο Τζάγκερ εκφράζοντας ανησυχία “για το πού όλη αυτή η πόλωση και η αγένεια και το ψέμα [θα μας οδηγήσουν]".

Πηγή: αμπε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL