Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Ευχαριστίες Ν.Χριστοδουλίδη και Α.Νεοφύτου στον Ν.Κοτζιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευχαριστίες Ν.Χριστοδουλίδη και Α.Νεοφύτου στον Ν.Κοτζιά

Εκτίμηση και ευχαριστίες προς τον παραιτηθέντα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά εκφράζουν με αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο twitter ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

"Ευχαριστώ θερμά τον φίλο Νίκο Κοτζιά για την πολύτιμη και αγαστή συνεργασία τόσο στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του κυπριακού όσο και στις κοινές πρωτοβουλίες σε διεθνές, ευρωπαϊκό και περιφερειακό επίπεδο" γράφει ο Ν. Χριστοδουλίδης.

Ο δε Αβέρωφ Νεοφύτου σημειώνει: «Με απόλυτο σεβασμό στα θέματα που αφορούν την ελληνική κυβέρνηση, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Νίκο Κοτζιά για την συνεργασία και την στήριξη στον αγώνα της πατρίδας μας για επανένωση. Αποχωρεί από το ΥΠΕΞ σε μια οριακή καμπή του Κυπριακού». 

Σε δεύτερο tweet ο κ. Νεοφύτου αναφέρει: "Τώρα που δεν είναι υπουργός ο Νίκος Κοτζιάς δημοσιοποιώ τι μου είπε ένας καλός μου φίλος από την Ελλάδα πριν 3 χρόνια. Τον Νίκο Κοτζιά να τον εμπιστεύεσαι. Ο Νίκος για τα πιστεύω του αποποιήθηκε μία τεράστια οικογενειακή κληρονομιά. Ό,τι νάναι, αυτό είναι. Αυθεντικός και ιδεολόγος".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL