Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Παπαδημούλης: Αίτημα στην Κομισιόν για επείγοντα μέτρα εναντίον των υπερεξουσιών Όρμπαν

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία η εν λόγω πρόταση στηρίχτηκε από την Αριστερά, τους Σοσιαλιστές, «Πράσινους και Renew. "Θολή" η στάση του ΕΛΚ»

Την απόφαση των Προέδρων της Ευρωβουλής να ζητήσει από την Κομισιόν να πάρει επείγοντα μέτρα για την παραβίαση του κράτους δικαίου στην Ουγγαρία από τον Όρμπαν ανακοίνωσε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης

Ο ίδιος πρόσθεσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι η εν λόγω πρόταση στηρίχτηκε από την Αριστερά, τους Σοσιαλιστές, «Πράσινους και Renew»

Τέλος ο Δ.Παπαδημούλης, για το ίδιο ζήτημα κάνει λόγο για «θολή» στάση του ΕΛΚ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε «ιδιαιτέρως ανήσυχη» για την κατάσταση στην Ουγγαρία μετά την υιοθέτηση έκτακτων μέτρων -που δίνουν απεριόριστες εξουσίες στον πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν- με το πρόσχημα της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις