Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.6°C21.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
13.8°C16.2°C
3 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.1°C20.0°C
1 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
24.4°C28.8°C
6 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
0 BF 94%
Ισπανία: Απάνθρωπη επίθεση σε ηλικιωμένους ασθενείς με κορωνοϊό (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ισπανία: Απάνθρωπη επίθεση σε ηλικιωμένους ασθενείς με κορωνοϊό (Video)

Τον χειρότερο εαυτό τους έδειξαν κάτοικοι της ισπανικής κωμόπολης Λα Λίνεα απέναντι σε 34 ευάλωτους ανθρώπους, ηλικιωμένους που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.https://www.megatv.com/embed/?p=38563746

Με βρισιές, σφυρίγματα και πέτρες υποδέχθηκαν τα ασθενοφόρα με τους ηλικιωμένους καθώς έφταναν στην πόλη τους. Στη συνέχεια δεκάδες άτομα έστησαν μπλόκο και σταμάτησαν τα οχήματα απαιτώντας να πάνε από εκεί που ήλθαν.

Μάλιστα έβριζαν τόσο τους γέροντες μέσα στα ασθενοφόρα φωνάζοντας «Θα μας σκοτώσετε όλους», όσο και τους αστυνομικούς που τους συνόδευαν. Σε κάποιες περιπτώσεις κάποιοι νεαροί έριξαν στα ασθενοφόρα βόμβες μολότοφ για να κάψουν ζωντανούς τους ηλικιωμένους, αλλά και πέτρες στα περιπολικά των αστυνομικών. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Ο δήμαρχος της πόλης Juan Franco καταδίκασε τις επιθέσεις, λέγοντας για τους ενόχους: «Είναι μια μικρή ομάδα ανεπιθύμητων και ηλιθίων που δεν αντιπροσωπεύουν την πόλη μας».

Οι ηλικιωμένοι μεταφέρονταν σε ίδρυμα της Λα Λίνεα που βρίσκεται κοντά στο Γιβραλτάρ, από το γηροκομείο μιας άλλης πόλης εκατό χιλιόμετρα μακριά, στο οποίο είχαν πεθάνει ήδη τρεις τρόφιμοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL