Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εμμένει στην ανάγκη αλλαγής της συμφωνίας για το Brexit ο Μπ.Τζόνσον

ΑΜΠΕ

«Είναι σαφές πως αν δεν ανοίξει εκ νέου η Συμφωνία Αποχώρησης και δεν καταργηθεί το δίχτυ ασφαλείας, δεν υπάρχει προοπτική για μια συμφωνία», αναφέρει η Ντάουνινγκ Στριτ

Στην πρόταση να ανοίξει εκ νέου τη συμφωνία αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να αντικαταστήσει το δίχτυ ασφαλείας (backstop) για το σύνορο της Ιρλανδίας, εμμένει ο Μπόρις Τζόνσον, μετά τη δήλωση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας δεν πρότεινε ρεαλιστικές εναλλακτικές για το «backstop».

Σύμφωνα με το γραφείο του Βρετανού πρωθυπουργού, παραμένει η ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας παρά το γεγονός ότι η ΕΕ δηλώνει πως μια νέα συμφωνία δεν είναι εφικτή.

«Είναι σαφές πως αν δεν ανοίξει εκ νέου η Συμφωνία Αποχώρησης και δεν καταργηθεί το δίχτυ ασφαλείας, δεν υπάρχει προοπτική για μια συμφωνία», αναφέρει η Ντάουνινγκ Στριτ.

Επιπλέον, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, το βρετανικό πρωθυπουργικό γραφείο προσθέτει ότι «είμαστε έτοιμοι να επαναδιαπραγματευτούμε, με καλή πίστη, μια εναλλακτική για το δίχτυ ασφαλείας.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Είμαστε μια ωραία ατΜΜΕσφαιρα

Αξίζει να θυμηθεί κάποιος πώς ήταν το κλίμα στα ΜΜΕ επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Μια συνεχής κραυγή αγωνίας για οτιδήποτε, από επιχειρήσεις που υπερφορολογούνται και την επιχειρηματικότητα που καταδιώκεται μέχρι υπουργούς που καπνίζουν και αργόμισθους μετακλητούς...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις