Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.3°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
15 °C
12.6°C18.2°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.3°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.8°C19.7°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.9°C16.3°C
0 BF 100%
Τέρενς Κουίκ: Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέρενς Κουίκ: Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας

   Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο 16ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, 30 χρόνια μετά την ίδρυσή της, την έναρξη του οποίου κήρυξε ο Προεδρικός Επίτροπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Φώτης Φωτίου.

   Συνεχίζοντας ο κ. Κουίκ είπε ακόμα ότι «θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω και από αυτό το βήμα, ότι Αθήνα και Λευκωσία χρησιμοποιούν όλα τα διατιθέμενα από το Διεθνές Δίκαιο μέσα, για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα μας έναντι οιουδήποτε ενεργεί κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου» και πρόσθεσε: «Επιπλέον η τουρκική αρνητική διάθεση καταδεικνύεται ταυτόχρονα και από την απάνθρωπη απροθυμία της να συμβάλει ουσιαστικά, στο εξόχως ανθρωπιστικό ζήτημα της διερεύνησης της τύχης των αγνοουμένων μας, αναμφίβολα την πιό τραγική και ανθρώπινη πτυχή του Κυπριακού Ζητήματος».

   Μετά το τέλος της εναρκτήριας εκδήλωσης οι κκ Κουίκ και Φωτίου είχαν διμερή συνάντηση για τα θέματα των τριμερών συνεργασιών τους με Αίγυπτο, Ισραήλ, Αρμενία και τον σχεδιασμό τους για τις τριμερείς με Ιρλανδία, Πορτογαλία και Ιορδανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL