Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Βίντεο από την επίθεση των αστυνομικών έξω από το γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

left.gr

Την επίθεση της αστυνομίας εναντίον φοιτητών της Αριστερής Ενότητας, της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια ειρηνικής παράστασης διαμαρτυρίας, έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι κατέγραψε με τον φακό...

Την επίθεση της αστυνομίας εναντίον φοιτητών της Αριστερής Ενότητας, της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια ειρηνικής παράστασης διαμαρτυρίας, έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι κατέγραψε με τον φακό του το left.gr.

Το βίντεο αποτυπώνει την αυθαίρετη καταστολή και τις αναίτιες συλλήψεις στις οποίες προχώρησαν οι δυνάμεις καταστολής.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός των διαδηλωτών που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ έφτασε τους 45 και στην πλειονότητά τους, ήταν μέλη της φοιτητικής παράταξης "Αριστερή Ενότητα".

Το βίντεο της επίθεσης

Το βίντεο της παρέμβασης

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις