Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

O μεγαλύτερος τσελίστας του κόσμου, Yo Yo Ma σε γιορτή ανθρωπιάς στην Κυψέλη (Video)

Το μήνυμα που έστειλε στον «είναι πιο πολλά αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους από αυτά που τους χωρίζουν. O μεγαλύτερος τσελίστας του κόσμου, ο Yo Yo Ma βρέθηκε το Σάββατο στην πλατεία Κανάρη στην Κυψέλη σε γιορτή για την διαφορετικότητα που διοργάνωσε το Τo Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity.

Ο μεγαλύτερος τσελίστας του κόσμου, και πρεσβευτής των ουμανιστικών αξιών, διάβασε αποσπάσματα από Περικλή έστειλε μηνύματα αγάπης μεταξύ των ανθρώπων όλων των φυλών και έπαιξε την Σαραμπάντα από την 3η σουϊτα για σόλο τσέλο του J.S.Bach!

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μέρος του διετούς Bach project, μιας παγκόσμιας σειράς παραστάσεων, συζητήσεων και εκδηλώσεων που συζητούν το πώς ο πολιτισμός μπορεί να βοηθήσει να φανταστούμε και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Τo Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity που διοργάνωσε το “Pop-Up Concert” έχει στόχο την ένταξη, την αποδοχή και τη συνύπαρξη σε μια πολυπολιτισμική αθηναϊκή και ελληνική κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλους, διοργανώνεται αυτή την εκδήλωση, για να προωθηθεί η υγιής συμβίωση των ανθρώπων διαφόρων εθνικοτήτων και κοινωνικής προέλευσης, που ζουν στην Αθήνα και την Ελλάδα, μέσω της μουσικής.

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις