Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Βόμβα" A. Σπηλιωτόπουλου: Υπονομεύουν τον Μεϊμαράκη μέσω της Ασημακοπούλου

"Σημαντικά πολιτικά γραφεία τηλεφωνούν σε σπίτια και ζητούν να στηριχθεί μια συγκεκριμένη κυρία, υποψήφια ευρωβουλευτής, η κ. Ασημακοπούλου, για να πάει πιο μπροστά από τον κ. Μεϊμαράκη"

Στην αποκάλυψη ότι πρόσωπα του στενού του και συγγενικού του περιβάλλοντος “έχουν δεχθεί πάρα πολλά τηλέφωνα από σημαντικά πολιτικά γραφεία που τους ζητούν να στηριχθεί μια συγκεκριμένη κυρία, υποψήφια ευρωβουλευτής, η κ. Ασημακοπούλου, για να πάει πιο μπροστά από τον κ. Μεϊμαράκη” προχώρησε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή σημείωσε με νόημα (ΕΡΤ-1) ότι “αυτό θα έχει φτάσει στα αυτιά του κ. Μεϊμαράκη και θα έχει πικραθεί”.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο επικεφαλής του “γαλάζιου” ευρωψηφοδελτίου ζήτησε από τους ψηφοφόρους “την πρώτη θέση σε σταυρούς”, καθώς “ο επικεφαλής θέλει σταυρό, θέλει και κύρος”! Δήλωσε δε ότι “εμένα με γνωρίζετε εδώ και 45 χρόνια” και έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι “εμένα, όταν ο Σαμαράς μου πρότεινε να κατέβω στο Επικρατείας επειδή ήμουν πρόεδρος της Βουλής εγώ επέλεξα τον σταυρό”.

Παράλληλα η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου έχει δηλώσει ότι «και να μην εκλεγώ, δεν με ενδιαφέρει να ξαναπολιτευθώ στην ελληνική πολιτική σκηνή. Το έχω πει και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, το λέω τώρα και δημόσια. Και να μην εκλεγώ ως ευρωβουλευτής, δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω στην πολιτική. Θα πάω σπίτι μου, θα γυρίσω στη δουλειά μου στις Βρυξέλλες, εκεί που ήμουνα”.

"Το δημοσιογραφικό πασοκιστάν του χρηματιστηρίου"

Δεν πέρασε απαρατήρητη και η επισήμανση του κ. Σπηλιωτόπουλου ότι “τα ίδια sites που επιχείρησαν να μειώσουν το εύρος της άποψής μου, μειώνοντας το πρόσωπό μου, κάνουν τα ίδια και επιτίθενται στον κ. Μεϊμαράκη και σήμερα βάζουν ερωτηματικά για την πορεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Τα ίδια κέντρα, δημοσιογράφοι ήταν αυτοί που ανήκαν στο πασοκιστάν του Χρηματιστηρίου»...

Ευ. Αντώναρος: “Μετά τις ευρωεκλογές η νέα κίνηση”

Σενάρια περί πιθανής συμπόρευσης στον νέο πολιτικό φορέα στον χώρο της Κεντροδεξιάς έδωσε η χθεσινή συνάντηση -σε κεντρικό σημείο της Αθήνας- του Άρη Σπηλιωτόπουλου με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελο Αντώναρο. Ο κ. Αντώναρος δήλωσε (Πρακτορείο FM) άλλωστε ότι “έχουμε όχι απλά στα σκαριά την πολιτική κίνηση, για την οποία συζητούμε, έχουμε προχωρήσει πάρα πολύ, με ανθρώπους που προέρχονται τόσο από την πολιτική όσο και από την κοινωνία».

Προσδιόρισε δε την πολιτική κίνηση «σαφώς στον χώρο του Κέντρου, της Κεντροδεξιάς. Έχουμε ήδη ετοιμάσει μία διακήρυξη αρχών και θέσεων, που είναι σύντομη, δεν ξεπερνά τις δυο σελίδες, έχουμε και το όνομα της καινούργιας κίνησης, έχουμε και το λογότυπο της και όταν θα είμαστε έτοιμοι -πιστεύω τις επόμενες μέρες μετά τις ευρωεκλογές- θα μπορέσουμε αυτά να τα παρουσιάσουμε».

Ακροδεξιοί θέλουν Ευρώπη - φρούριο

Τέλος, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος κατήγγειλε τις “ακροδεξιές δυνάμεις που έχουν περίεργα σχέδια και θέλουν μιαν Ευρώπη κλειστή, φρούριο”.

K.Σ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις