Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
"Το Ποτάμι απέκτησε ξανά Κ.Ο."
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Το Ποτάμι απέκτησε ξανά Κ.Ο."

Με ικανοποίηση υποδέχθηκαν στο Ποτάμι την επιστολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση με την οποία ανασυγκροτήθηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. Μάλιστα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της Κ.Ο. μετά την ανασυγκρότησή της. Πλέον η Βουλή έγινε επτακομματική.

Ο Ν. Βούτσης ενημέρωσε τον Στ. Θεοδωράκη πως, μετά και τη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, η αρμόδια υπηρεσία της Βουλής θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ανασυγκρότηση της Κ.Ο. του Ποταμιού, κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής.

"Περπατάμε πολύ μακριά, περπατάμε μακριά", όπως λέει και ο Springsteen. Το Ποτάμι απέκτησε ξανά Κ.Ο. Αν και ποτέ δεν έπαψε, χάρη στους Γιώργο Μαυρωτά και Σπύρο Λυκούδη, να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Επόμενος σταθμός νίκης, η 26η Μαΐου. Hello, Sunshine!" ήταν η πανηγυρική ανάρτηση του Στ. Θεοδωράκη στο Twitter.

Η Επιστημονική Υπηρεσία γνωμάτευσε ότι μπορεί να ανασυγκροτηθεί μία Κ.Ο. από βουλευτές που έχουν εκλεγεί από έναν συνδυασμό και δεν έχουν δηλώσει ότι τον εγκαταλείπουν, στους οποίους θα προστίθενται βουλευτές που προέρχονται από τους συνδυασμούς του ίδιου κόμματος, οι οποίοι επίσης δεν θα έχουν δηλώσει ότι εγκαταλείπουν το κόμμα τους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες με επιστολή τους οι Σταύρος Θεοδωράκης, Σπύρος Λυκούδης, Αντιγόνη Λυμπεράκη, Γιώργος Μαυρωτάς και Νίκος Νυφούδης δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL