Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Π. Καμμένος: / Π. Καμμένος: "Εγκληματικό λάθος" οι Πρέσπες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Καμμένος: / Π. Καμμένος: "Εγκληματικό λάθος" οι Πρέσπες

Δεν χρεώνει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό τις ευθύνες Κοτζιά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. Πάνος Καμμένος, όπως σημείωσε στον ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας ότι κατά την αυριανή επίκαιρη επερώτηση προς τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο θα παρουσιάσει στοιχεία για τις καταγγελίες του για τον διαγωνισμό για τις βίζες επί υπουργίας Κοτζιά και κάνοντας λόγο για «οικονομικά εγκλήματα».

Ο Π. Καμμένος ανέφερε ότι όταν έκανε τις σχετικές καταγγελίες στο υπουργικό συμβούλιο, ο Ν. Κοτζιάς «ήρθε σε δύσκολη θέση» και ο πρωθυπουργός τον «ξήλωσε» αποδεχόμενος την παραίτησή του. Είπε ότι δεν μετανιώνει για την κυβερνητική συνεργασία των ΑΝ.ΕΛΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, επέμεινε όμως ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν «εγκληματικό λάθος», ισχυριζόμενος ότι είχε εκφράσει την αντίθεσή του ήδη από τις προγραμματικές δηλώσεις.

«Σπρώξαμε τον ΣΥΡΙΖΑ και την κάθε κυβέρνηση προς τη μεριά της μείωσης των φόρων, της ενίσχυσης του ιδιωτικού τομέα, της απελευθέρωσης των αγορών» είπε και ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός «έμαθε να γράφει καλά με το δεξί» στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής και της συνεργασίας με τις ΗΠΑ. Εκτίμησε, τέλος, ότι οι ΑΝ.ΕΛΛ. θα αποτελέσουν το «κλειδί» των πολιτικών εξελίξεων μετά τις επόμενες εκλογές και τάχθηκε υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας χωρίς τους «ακραίους» του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL