Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Τρ. Αλεξιάδης: Η συγκέντρωση στο Γαλάτσι έδωσε το μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι είμαστε παρένθεση (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τρ. Αλεξιάδης: Η συγκέντρωση στο Γαλάτσι έδωσε το μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι είμαστε παρένθεση (Video)

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο, δεν περιμέναμε τόσο πολύ κόσμο, δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης για τη συγκέντρωση στο κατάμεστο κλειστό στάδιο του Γαλατσίου από όπου ο Αλ. Τσίπρας ξεκίνησε το κάλεσμα για την ισχυρή προοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ.https://www.youtube.com/embed/424d7BOK7GU

«Η συγκέντρωση δίνει το πολιτικό μήνυμα σε όσους θεωρούν ότι ήμασταν μία παρένθεση, ότι φεύγουμε και έρχονται κάποιοι άλλοι αλλά και σε όσους θεωρούν ότι όσα λένε κάποιες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι αυτά που έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Δεν έχουν καμία σχέση και αυτό φάνηκε το Σάββατο» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Ο Τρ. Αλεξιάδης ανέφερε ότι στην έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανταποκριθεί τόσο πολιτικοί και στελέχη όσο και απλοί άνθρωποι και τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει την κριτική που γίνεται από την αντιπολίτευση και κυρίως από το ΚΙΝΑΛ περί «παλαιών υλικών».

«Στελέχη που ήταν παλαιότερα σε άλλους πολιτικούς χώρους έχουν αποφασίσει να συμπορευτούμε σε έναν συγκεκριμένο σκοπό. Δεν καταλαβαίνω αυτήν την κριτική και την απαξίωση ανθρώπων που όταν τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε άλλα κόμματα και φορείς είχαν μεγάλη προβολή από συγκεκριμένα ΜΜΕ και πολιτικούς χώρους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις οικονομικές εξελίξεις, ο Τρ. Αλεξιάδης δήλωσε ότι πλέον είμαστε σε μία κανονικότητα, κάτι που προκαλεί αμηχανία στην αξιωματική αντιπολίτευση. «Καταλαβαίνουμε την πολιτική αμηχανία και το πρόβλημα στρατηγικής της ΝΔ που πολλές φορές καθορίζει την πολιτική ατζέντα της από το τι θα της πουν φιλικά ΜΜΕ» τόνισε.

https://www.youtube.com/embed/Aj1RSw9Q0eM

Σχετικά με τις ευρωεκλογές, σημείωσε ότι θα αποτελέσουν ένα δίλημμα για τι Ευρώπη θέλουμε. «Την Ευρώπη της λιτότητας και των μηχανισμών που μας οδήγησαν στα μνημόνια και την καταστροφή ή της Ευρώπης της αλληλεγγύης όπως την εκφράσαμε στο προσφυγικό, της Ευρώπης των κοινωνικών παροχών; Αν οι πολιτικοί σύμμαχοι της ΝΔ κυριαρχήσουν σε επίπεδο Ευρώπης θα είναι μία μαύρη μέρα για την Ευρώπη και δε θα προκύψει τίποτα καλό για τον ελληνικό λαό» υπογράμμισε ο Τρ. Αλεξιάδης και τόνισε ότι η ΝΔ «έχει στελέχη που έχουν ξεκινήσει από τον χώρο της ΕΠΕΝ του Παπαδόπουλου και το ΛΑΟΣ και καθορίζουν δυστυχώς την πολιτική ατζέντα, τη νοοτροπία και φρασεολογία της».

Τέλος, αναφέρθηκε στις δικαστικές εξελίξεις και στην υπόθεση Novartis, σημειώνοντας ότι όποτε μία υπόθεση από τη δικαιοσύνη έρχεται στην επικαιρότητα, η ΝΔ θα προσπαθεί να δημιουργεί έναν αντιπερισπασμό.

«Κάθε φορά, εκεί που δεν υπάρχει πραγματικά ζήτημα, προσπαθούν από το τίποτα να δημιουργήσουν έναν καπνό. Τα πολιτικά ερωτήματα είναι το τι θα πουν για τον έλεγχο στελεχών τους από την δικαιοσύνη. Καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να δημιουργήσουν έναν καπνό γύρω από αυτά που έρχονται αλλά δεν μπορούν να τα σταματήσουν. Καταλαβαίνουμε ότι δε θέλουν να συζητήσουν για το τι ψήφισαν στη Βουλή για το πόθεν έσχες. Καταλαβαίνουμε ότι δε θα απαντήσουν για τα δάνεια της ΝΔ. Σε πόσα χρόνια θα αποπληρωθούν και σε ποια δόση; Το ρωτάω συνεχώς αλλά δεν παίρνω απάντηση...» κατέληξε ο Τρ. Αλεξιάδης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL