Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Σ. Αναγνωστοπούλου για πρώτη κατοικία: Οι ασθενέστερες ομάδες θα προστατευθούν πάση θυσία (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σ. Αναγνωστοπούλου για πρώτη κατοικία: Οι ασθενέστερες ομάδες θα προστατευθούν πάση θυσία (Video)

Την απόλυτη βούληση της κυβέρνησης για προστασία των ασθενέστερων ομάδων «πάση θυσία» εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, αναφορικά με τα κόκκινα δάνεια.https://www.youtube.com/embed/ofFw6f2VBFk

«Έχουμε βγει από τα μνημόνια και για αυτό μπορούμε να επεκτείνουμε το νόμο Κατσέλη και να τελειώσουμε με αυτό το κρίσιμο θέμα. Από τη μία με τα κόκκινα δάνεια των τραπεζών και από την άλλη με τον κίνδυνο για την πρώτη κατοικία πολλών πολιτών και ειδικά για τις ασθενέστερες ομάδες» σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ1.

Όπως είπε, η κυβέρνηση γνωρίζει ότι στο πλαίσιο της ευρωζώνης υπάρχουν κανόνες και πρέπει η δημοσιονομική σταθερότητα να διατηρείται, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εμπράκτως έχει αποδείξει την απόλυτη βούλησή της για προστασία πάση θυσία των ασθενέστερων ομάδων.

Η Σ. Αναγνωστοπούλου στάθηκε στη μεγάλη σημασία της επιδότησης ενοικίου 100% όταν αδυνατεί ο δανειολήπτης πλήρως και αποδεδειγμένα και δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει. «Εάν δεν υπήρχε κράτος που να ασκήσει μία πραγματική προνοιακή πολιτική, όλος αυτός ο κόσμος θα έμενε στον αέρα και στα δίχτυα των τραπεζών» επισήμανε και υπογράμμισε ότι ακόμα και αν υπάρξουν ενστάσεις από τις τράπεζες, θα πάει στη Βουλή νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL