Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
Επίδοση παλαιστινιακού διαβατηρίου στον Τάσο Κουράκη από τον Πρέσβη της Παλαιστίνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επίδοση παλαιστινιακού διαβατηρίου στον Τάσο Κουράκη από τον Πρέσβη της Παλαιστίνης

Η σημερινή συνάντηση του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας - Παλαιστίνης Τάσου Κουράκη με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Marwan Toubassi είχε ως αντικείμενο την επικαιροποίηση της ενημέρωσης, σχετικά με τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη και τις συνεχείς δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλεται ο παλαιστινιακός λαός.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Πρέσβης της Παλαιστίνης επέδωσε στον Τάσο Κουράκη το νέο παλαιστινιακό του διαβατήριο, προσκαλώντας τον να επισκεφτεί την Παλαιστίνη μέσα στο επόμενο διάστημα. Όπως τόνισε ο κύριος Πρέσβης, “ο παλαιστινιακός λαός ευχαριστεί έναν σταθερό αγωνιστή της ελληνο-παλαιστινιακής φιλίας και του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης της Παλαιστίνης”.

Από την πλευρά του ο Τάσος Κουράκης ευχαρίστησε τον Πρέσβη της Παλαιστίνης για τη θετική δράση του, σε σχέση με τις ελληνο-παλαιστινιακές σχέσεις και επανέλαβε την πάγια θέση της αριστεράς για άμεση αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από την ελληνική κυβέρνηση. Υπογράμμισε την ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ δεσμεύτηκε να επαναλάβει την επίσκεψή του στην Παλαιστίνη, ελπίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα συνδράμει στην πάλη του παλαιστινιακού λαού και τον δίκαιο αγώνα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL