Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση ευαισθησίας της Κ. Παπακώστα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση ευαισθησίας της Κ. Παπακώστα

Την παραίτησή της κατέθεσε στον πρωθυπουργό η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα το βράδυ της Δευτέρας, την οποία ο Αλ. Τσίπρας δεν έκανε δεκτή. Στην επιστολή της που παρέδωσε αυτοπροσώπως στον πρωθυπουργό η Κ. Παπακώστα προχώρησε σε αυτή την κίνηση προκειμένου να μη μείνει καμία "σκιά" περί "ανταλλαγμάτων" και "αμαύρωσης" των "ανιδιοτελών" και "πατριωτικών θέσεών" της ενόψει της ανανέωσης της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Στη συγκεκριμένη επιστολή "φωτογραφίζει" τα στελέχη της αντιπολίτευσης, ιδίως της Ν.Δ., πίσω από τις καταγγελίες για "ανταλλάγματα", επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη στήριξή της στην κυβέρνηση. "Θεωρώ ότι η κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες" αναφέρει συγκεκριμένα.

"Επειδή 'ειδήμονες' από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας" τονίζει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι η Κ. Παπακώστα έχει γίνει αποδέκτης απειλητικών επιστολών, μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, κάτι που ανέφερε κατά την ομιλία του την Τρίτη στη Βουλή ο πρωθυπουργός. "Η κ. Παπακώστα ήλθε χθες να με ενημερώσει ότι δέχθηκε και δέχεται εκατοντάδες απειλητικά μηνύματα, μεταξύ των οποίων και φωτογραφίες με πολτοποιημένα κεφάλια γυναικών. Γιατί; Γιατί έχει εκφράσει την πρόθεσή της να στηρίξει την κυβέρνηση" σημείωνε ο Αλ. Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL