Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Τα Νέα να μετονομαστούν σε Fake Νέα»

Eurokinissi

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού ο «Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να διαψευσθεί κατηγορηματικά τόσο από το Πατριαρχείο, όσο και από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών»

«Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη» σχολιάζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με δύο δημοσιεύματα της εφημερίδας Τα Νέα.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται αναφορικά με την εν λόγω εφημερίδα ότι «μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να διαψευσθεί κατηγορηματικά τόσο από το Πατριαρχείο για τους δήθεν διαλόγους του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον υπουργό Παιδείας, όσο και από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, που χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδό τους για τις συντάξεις "αποκύημα φαντασίας"».

«Προτείνουμε να αλλάξουν τον τίτλο τους από τα Νέα σε Fake Νέα» σημειώνεται ολοκληρώνοντας στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου.

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο