Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
«Οι τηλε-εισαγγελείς αποφάσισαν ότι... για όλα φταίει η Δούρου» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Οι τηλε-εισαγγελείς αποφάσισαν ότι... για όλα φταίει η Δούρου» (Video)

Για τη συνειδητή επιλογή να μην κάνει... παρέλαση στα τηλεοπτικά κανάλια, επικεντρωνόμενη στην καθημερινότητα του έργου που οφείλει να προωθεί η Περιφέρεια, μίλησε η Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στον Alpha, το βράδυ της Πέμπτης.

Η ίδια, κατέθεσε τη δική της οπτική και εμπειρία για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική και στη Μάνδρα, και παρουσίασε πρωτοβουλίες αιχμής για το λεκανοπέδιο, όπως την προωθητική επίλυση του χρονίζοντος ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων. 

https://www.youtube.com/embed/FbvXhILP7o4

Η Περιφερειάρχης Αττικής ανέπτυξε τις σκέψεις της για τη νέα μάχη που θα δώσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, θέτοντας στην κρίση των πολιτών τα πεπραγμένα της θητείας της, στο πλαίσιο της αυτονόητης κοινωνικής λογοδοσίας, και παρουσιάζοντας ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, για να μην μείνει ημιτελής η μεγάλη προσπάθεια αυτής της τετραετίας, απέναντι σε εκείνους που διεκδικούν επιστροφή σε «γκρίζες» εποχές. 

Παράλληλα, η Ρένα Δούρου περιέγραψε ακόμη τα επιμέρους δεδομένα που διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, τόσο στην Ελλάδα όσο και συνολικά στην Ευρώπη, με φόντο την κρίσιμη αναμέτρηση των ευρωεκλογών της άνοιξης του 2019, που θα καθορίσει το μέλλον της ηπείρου μας για τα επόμενα χρόνια.

Η συνέντευξη δόθηκε στο Θέατρο Άλσους (το πλήρως ανακαινισμένο κτίριο Οικονομίδη) στο Πεδίο του Άρεως, εκεί όπου η Περιφέρεια «έχει αφιερώσει αυτή την τετραετία πλεόνασμα πόρων και περίσσευμα δουλειάς, για να βελτιώσει τη μορφή και τις συνθήκες του χώρου».

«Οι τηλε-εισαγγελείς αποφάσισαν ότι... για όλα φταίει η Δούρου», σημείωσε η περιφερειάρχης προσθέτοντας ότι « σεξισμός στην πολιτική παραμένει “alive and kicking”. Απλά σήμερα γίνεται κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επώνυμα κι ανώνυμα.»

Τέλος η ίδια σημείωσε ότι «εμείς αναδείξαμε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Δεν ήταν "σέξι θέμα. Με σωστές αποφάσεις, τα σκουπίδια είναι χρυσάφ騻.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL