Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.4°C18.7°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.9°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C18.0°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
9.9°C14.6°C
2 BF 76%
Ταυτισμένος με τον Όρμπαν ο Κ. Μητσοτάκης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ταυτισμένος με τον Όρμπαν ο Κ. Μητσοτάκης

Με τους πιο σκληρούς κύκλους της ευρωπαϊκής Δεξιάς ταυτίστηκε για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στις εργασίες της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ στο Σάλτσμπουργκ. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δυσφήμησε την κυβερνητική πολιτική στο μέτωπο του προσφυγικού, αφήνοντας στο απυρόβλητο τις μισαλλόδοξες θέσεις των ακροδεξιών ηγετών της Ε.Ε. Έντονη η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας ρεσιτάλ ακροδεξιού λαϊκισμού, τόνισε ότι “η έννοια της ασφαλούς φύλαξης των συνόρων δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της σημερινής κυβέρνησης”, ενώ στο ίδιο ύφος πρόσθεσε ότι “η σημερινή κυβέρνηση εξακολουθεί να μην αποδέχεται την ουσιαστική διάκριση μεταξύ προσφύγων και οικονομικών μεταναστών”. Παράλληλα, επανήλθε στις κατηγορίες για “το κολαστήριο της Μόριας” παρ' ότι “έχουν διατεθεί για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία έχουν χαθεί στους σκοτεινούς διαδρόμους της κυβερνητικής αδιαφάνειας».

“Με το που πήγε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αντί να εγκαλέσει τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους του για τον ρόλο τους στο ξέσπασμα και τη στάση τους στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, τα έβαλε πάλι με την ίδια του τη χώρα” απάντησε με ανάρτησή του σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο Δημ. Τζανακόπουλος που πρόσθεσε πως “τέτοιες υπηρεσίες δεν τις χρειάζεται ο ελληνικός λαός. Του αρκούν ο κ. Όρμπαν και ο κ. Κουρτς”...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL