Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.5°C21.8°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.0°C23.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.0°C19.9°C
1 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.9°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.4°C
0 BF 46%
"Ανεπιθύμητοι οι υβριστές του Καραμανλή"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ανεπιθύμητοι οι υβριστές του Καραμανλή"

Άρχισαν τα... όργανα στη Ν.Δ. με αφορμή τα ανοίγματα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον χώρο της Κεντροαριστεράς κατά το διήμερο της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η “καραμανλική πτέρυγα” επανήλθε δυναμικά στο κομματικό προσκήνιο, καθιστώντας σαφές προς την ηγεσία ότι θεωρεί... ανεπιθύμητα όσα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛΛ. έχουν βάλει στο στόχαστρο την περίοδο της διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

“Όχι σε συνεργασίες με υβριστές του Καραμανλή”

Ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στο News 24/7, μετέφερε το μήνυμα προς το Μοσχάτο ότι “η Ν.Δ. δεν πρέπει να περιχαρακώνεται. Και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, και ο Κώστας Καραμανλής είχαν κάνει ανοίγματα. Αλλά δεν μπορεί να είναι μεταξύ αυτών που θα συνεργαστούν με τη Ν.Δ. υβριστές αυτής της περιόδου (σ.σ.: της κυβέρνησης Καραμανλή 2004-2009). Παράλληλα υπογράμμισε με νόημα πως “δεν θέλω να μηδενίσω τίποτα, αλλά δεν μπορεί να βρεθούν μαζί μας υπουργοί του 'λεφτά υπάρχουν'. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στον δημόσιο λόγο μας. Δεν βοηθά να κοιτάζουμε πίσω. Όλοι ξέρουμε τι έκανε το ΠΑΣΟΚ στη χώρα. Το ΚΙΝ.ΑΛΛ. δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του. Η Φώφη Γεννηματά πατά σε δύο βάρκες».

Ο Κ. Αχ. Καραμανλής εγκάλεσε το... όλον ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τις επιθέσεις που εξαπολύει στον πρώην πρωθυπουργό τονίζοντας ότι «είναι μια γραφική συζήτηση που ξεκινά από το ΠΑΣΟΚ. Σε ένα συγκλίνουν το παλιό και το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, στο μίσος τους προς τον Κώστα Καραμανλή".

Σε αυτό το φόντο, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή και σύμφωνα με κομματικές πηγές “συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας”. Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα εκδήλωσης προς τιμήν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, δεν παρέλειψε να επαναλάβει τις διαθέσεις του σε σχέση με το Δημόσιο, τονίζοντας ότι “χρειάζεται θάρρος να προτείνεις ανάπτυξη και πρωτοβουλία σε ένα κράτος αγκυλωμένο από τη γραφειοκρατία. Να μιλάς για αξιολόγηση αντί για κομματικά ρουσφέτια και για αριστεία αντί για βόλεμα”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL