Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.4°C26.9°C
3 BF 58%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
26 °C
21.3°C28.2°C
2 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
21.6°C24.0°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
26 °C
22.1°C26.9°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
28 °C
27.9°C27.9°C
0 BF 26%
Βολές Θεοδωράκη με αποδέκτη τον Μητσοτάκη για την "ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βολές Θεοδωράκη με αποδέκτη τον Μητσοτάκη για την "ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία"

Από τη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, ο Κυρ. Μητσοτάκης έκλεισε το μάτι και σε βουλευτές του Ποταμιού, οι οποίοι ανοιχτά “φλερτάρουν” με την προοπτική συμμετοχής τους στα “γαλάζια” ψηφοδέλτια.

Αυτό που υπονόησε ο πρόεδρος της Ν.Δ., το είπε ευθέως ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του κόμματος, Τ. Θεοδωρικάκος, καλώντας βουλευτές του Ποταμιού να μπουν στη Ν.Δ. πριν να είναι αργά. Γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Στ. Θεοδωράκη, ο οποίος έβαλε προς τον Τ. Θεοδωρικάκο, με βασικό αποδέκτη όμως τον Κυρ. Μητσοτάκη.

Αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι (ρ/σ 24/7), ο Τ. Θεοδωρικάκος είπε πως “όσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ. Μητσοτάκη, η Ν.Δ. είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί. Αυτό ισχύει και για ανεξάρτητους βουλευτές”. Πρόσθεσε ότι “με το Ποτάμι και τα στελέχη του έχουμε σε πολλά θέματα συγκλίνουσες απόψεις” και ότι “όλοι πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους πολύ σύντομα".

“Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία;” τόνισε το Γραφείο Τύπου του Ποταμιού, προσθέτοντας: “Οι αντιδράσεις, ειδικά στις τοπικές κοινωνίες, στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL