Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία όσο ποτέ η επίλυση του Κυπριακού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Αναγκαία όσο ποτέ η επίλυση του Κυπριακού

«Συμπληρώθηκαν 44 χρόνια από την παράνομη και βάρβαρη τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Σήμερα, είναι αναγκαία όσο ποτέ η ενίσχυση κάθε προσπάθειας για την επίλυση του Κυπριακού, τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση του μαρτυρικού νησιού σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το ευρωπαϊκό κεκτημένο», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η διεκδίκηση μιας λύσης δικοινοτικής-διζωνικής ομοσπονδίας, με μια κυριαρχία, μια ιθαγένεια και μια διεθνή προσωπικότητα, με την κατάργηση του συστήματος εγγυήσεων και την αποχώρηση των τούρκικων κατοχικών στρατευμάτων, οφείλει να καρποφορήσει», προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται δίπλα στον κυπριακό λαό, ελληνοκυπρίους και τουρκοκυπρίους, συνεργάζεται με τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις της Κύπρου και συνδράμει σε κάθε πρωτοβουλία, σε διεθνές κι ευρωπαϊκό επίπεδο, που μπορεί να συμβάλλει στην επίτευξη μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, προς όφελος της ειρήνης στην Κύπρο και, γενικότερα, σε ολόκληρη την πολύπαθη περιοχή», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL