Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Ευ. Καρακώστα: Να υλοποιήσουμε βήμα-βήμα όσα υποσχεθήκαμε τον Ιανουάριο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ευ. Καρακώστα: Να υλοποιήσουμε βήμα-βήμα όσα υποσχεθήκαμε τον Ιανουάριο

Δεν πρέπει να αλλάξουμε πορεία μετά την έξοδο από το μνημόνιο, αλλά να οδεύσουμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε τον Ιανουάριο του 2015, βήμα-βήμα, είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Καρακώστα μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Βαγγέλη Καραγεώργο.

«Με την έξοδο από το μνημόνιο μετά την 20η Αυγούστου η κυβέρνηση εκπληρώνει τον πρώτο στόχο, τον λόγο για τον οποίο την ψήφισε ο λαός τον Σεπτέμβριο του 2015. Από εκεί και πέρα πρέπει να γυρίσουμε προς τα πίσω, ώστε να ξεκινήσουμε και σταδιακά να εκπληρώσουμε και όσες υποσχέσεις είχαμε δώσει τον Ιανουάριο του 2015», είπε η κ. Καρακώστα.

Όπως σημείωσε, «ένα μέρος αυτού του προγράμματος, του Ιανουαρίου του 2015, το πετύχαμε ενδιάμεσα και "στα δύσκολα", γι' αυτό και είμαι αισιόδοξη. Γυρίζουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, συζητείται η αύξηση του κατώτατου μισθού. Έχει σημασία να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι στρώσαμε τον τάπητα για να προχωρήσουμε».

«Ο φτωχός κόσμος ξέρει πάρα πολύ καλά τι περίμενε, τι του έχουμε δώσει, ποιες ήταν οι δυνατότητες. Ξέρει πάρα πολύ καλά ποιοι του αφαίρεσαν τις δυνατότητες, τις συντάξεις, την εργασία, ποιος απέλυσε μεγάλο ποοστό του Δημοσίου. Ο κόσμος κατανοεί και εμείς δεν πρέπει να αλλάξουμε πορεία, πρέπει να οδεύσουμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε, βήμα-βήμα. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν έχουμε τελειώσει, ότι μέχρι τώρα εξυπηρετήσαμε τις στοιχειώδεις ανάγκες και τώρα ξεκινάμε την εφαρμογή του προγράμματος που υποσχεθήκαμε», όπως τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL