Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Θ. Παπαχριστόπουλος: Πέσανε μέσα στον λάκκο που σκάβανε για άλλους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Παπαχριστόπουλος: Πέσανε μέσα στον λάκκο που σκάβανε για άλλους

Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών πρέπει να καταργηθεί και αυτό το φωνάζω εδώ και 20 χρόνια είπε μεταξύ άλλων Στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον Κώστα Σαββόπουλο και αναφέρθηκε σε πολλά από όσα ειπώθηκαν στη Βουλή σχετικά με τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης και για τα 10 πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο της φαρμακευτικής εταιρίας Novartis καθώς αυτό υπερψηφίστηκε τελικά σήμερα τα ξημερώματα.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι χθες ακούστηκαν φοβερά πρόγραμμα γι’ αυτό το σκάνδαλο διαφθοράς που όλοι γνώριζαν ότι υπήρχε και πως η αυταρχική συμπεριφορά του Αντώνη Σαμαρά, που «γύρισε ως θριαμβευτής» ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθότανε και τον κοίταγε. Τόνισε πως η συμπεριφορά Σαμαρά είναι προσβολή προς τους θεσμούς και του αφαίρεσε όποιο δίκιο μπορεί να έχει με την ιδιοκτησιακή αντίληψη και τον τσαμπουκά που έχει για τα πάντα.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων τόνισε ότι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση πέσανε μέσα στο λάκκο που σκάβανε για τους άλλους και ότι οι έρευνες για τη Novartis είναι στο 10% και οφείλουμε να ψάξουμε το υπόλοιπο 90%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL