Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.6°C23.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες
17 °C
14.1°C19.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.0°C
5 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C23.8°C
2 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.0°C15.9°C
0 BF 72%
Θα ήταν χρήσιμο να διαβάσει πριν τουιτάρει ο κ. Θεοδωράκης, σχολιάζουν συνεργάτες του Ευ.Τσακαλώτου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θα ήταν χρήσιμο να διαβάσει πριν τουιτάρει ο κ. Θεοδωράκης, σχολιάζουν συνεργάτες του Ευ.Τσακαλώτου

«Πόσο χρήσιμο θα ήταν να διαβάσει πριν τουιτάρει ο κύριος Θεοδωράκης ή/και οι συν αυτώ» σχολίασαν συνεργάτες του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σχετικά με tweet που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του ο επικεφαλής του Ποταμιού, για το άρθρο του ΥΠΟΙΚ στην εφημερίδα Le Monde.

Οι ίδιες πηγές προσέθεσαν ότι «θα ήταν πιο σημαντικό να συμβάλει με την άποψή του, εάν διαθέτει, στην συζήτηση που έχει ανοίξει στην ΕΕ για το μέλλον της Ευρώπης, καταλήγοντας δηκτικά, πως «τα tweets τα παίρνει το ποτάμι, η συζήτηση μένει».

Σημειώνεται, ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «O κ. Τσακαλώτος στην Αθήνα συνεργάζεται και συναγελάζεται με την ακροδεξιά του κ. Καμμένου και στη Monde επικρίνει τον Εμμανουέλ Μακρόν που ενώνει κεντροαριστερούς και κεντρoδεξιούς μεταρρυθμιστές. O tempora o mores!».

«Είναι επιεικώς γελοίο ο δημοσιογράφος - φερέφωνο της διαπλοκής, που χαριεντιζόταν στην εκπομπή του με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και συνέβαλε με την προσωπική του σφραγίδα στην ανάδειξη της νεοναζιστικής οργάνωσης, να εγκαλεί οποιονδήποτε άλλον. Ας κοιταχθεί στον καθρέφτη του, αν το αντέχει…» τονίζουν με απάντησή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL