Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Ρ. Σβίγκου: H ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρ. Σβίγκου: H ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους (Video)

https://www.youtube.com/embed/eEO2bDNPOSk

"H ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους ", υπογράμμισε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ. Σβίγκου μιλώντας στο Mega τονίζοντας πως παίζεται ένα "άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι εις βάρος των εργαζομένων".

"Οι μέτοχοι μπορούσαν να είχαν προβεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό. Δεν το επέλεξαν", σημείωσε, κάνοντας λόγο για "δική τους επιχειρηματική επιλογή" που βαραίνει "τους ίδιους και όσους το προηγούμενο διάστημα προσπάθησαν να κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση ότι θέλει, δήθεν, να κλείσει το Mega και άλλα κανάλια την ώρα που  οι ίδιοι έπαιρναν δάνεια με "αέρα" και υποσχόντουσαν ότι θα λειτουργήσει ο σταθμός".

Παράλληλα υπογράμμισε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο στήριξης των εργαζομένων ενώ έκανε λόγο για αναγκαίες πρωτοβουλίες από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την καταβολή των δεδουλευμένων καθώς και να διεξαχθεί συζήτηση στην βουλή.

"Στεκόμαστε στο πλευρό σας όπως σταθήκαμε το προηγούμενο διάστημα και θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε", σημείωσε και πρόσθεσε πως " εκείνοι που όλο το προηγουμενο διάστημα έριχναν κροκοδείλια δάκρυα για τους εργαζόμενους θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να απολογηθούν".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL