Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Γεννηματά-Θεοδωράκης τα είπαν για την αδυναμία συντονισμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γεννηματά-Θεοδωράκης τα είπαν για την αδυναμία συντονισμού

Από τη συνάντηση της σήμερα με τον Στ. Θεοδωράκη ξεκίνησαν οι επαφές της Φ. Γεννηματά στο πλαίσιο της συνεννόησης με όλες τις πλευρές του εγχειρήματος για τα βήματα που θα προωθηθούν ενόψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν και άλλες συζητήσεις της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η οποία φαίνεται να επιθυμεί να ληφθούν γρήγορα οι αποφάσεις και να περάσει το εγχείρημα στον προσυνεδριακό δρόμο του με το νέο έτος.

Κατά πληροφορίες, στη συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού επιχειρήθηκε να λυθεί με το ζήτημα της “ενιαίας φωνής” που έχουν δεσμευτεί ότι θα έχουν οι δύο Κ.Ο. στη Βουλή. Ως προς τον συντονισμό, οι αδυναμίες για κοινή στάση καταγράφηκαν έντονα στη Διάσκεψη των Προέδρων, όπου ΔΗ.ΣΥ. και Ποτάμι ψήφισαν διαφορετικά για το θέμα της μετάθεσης τη Δευτέρα, της συζήτησης στη Βουλή για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία. Ήδη προεκλογικά, η πλειοψηφία των υποψηφίων που τάσσονταν υπέρ της ενιαιοποίησης των δύο Κ.Ο., προειδοποιούσαν για την εικόνα που μπορεί να εκπέμπεται στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες λόγω απουσίας συντονισμού.

Στη συζήτηση τέθηκαν τα ζητήματα: της συμμετοχής και του Ποταμιού και όσων δεν συμμετέχουν στη ΔΗ.ΣΥ., σε ένα ενιαίο πολιτικό όργανο έως το Συνέδριο, αλλά και της δημιουργίας της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL