Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Στη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα / Αντιδράσεις υψηλών τόνων από την αντιπολίτευση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στη συνέντευξη του Αλ. Τσίπρα / Αντιδράσεις υψηλών τόνων από την αντιπολίτευση

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Τσίπρας και πάλι προσπάθησε να εξαπατήσει τους πολίτες» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας: «Θα ψηφίσουμε, μας είπε, τα μέτρα, αλλά αν δεν μας δώσουν λύση στο χρέος, θα τα πάρουμε πίσω (!!). Του θυμίζουμε μόνο ότι 'μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται'».

“Την ημέρα που η κυβέρνηση ξεκινά τις συζητήσεις με το κουαρτέτο για ένα νέο σκληρό πακέτο σε βάρος μισθωτών, αυτοαπασχολουμένων και συνταξιούχων, μόνο οργή προκαλούν οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επιτυχία των ‘ματωμένων πλεονασμάτων’, καθώς και για τα νέα μέτρα που πρέπει να υποστεί ο λαός ως δήθεν εξιτήριο απ’ τα προγράμματα» υποστήριξε το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για «στην ουσία ένα νέο Μνημόνιο, στο όνομα της ρύθμισης του χρέους».

Για «καταιγισμό ψεμάτων» έκανε λόγο το Ποτάμι, σημειώνοντας: «Το γεγονός, λέει, ότι δεν γίνονται διαδηλώσεις οφείλεται στην κοινωνική κατανόηση της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! Το ότι όλοι αυτοί που είχαν στήσει τραπεζάκια στο Σύνταγμα είναι σήμερα υπουργοί και οι ομαδάρχες τους είναι πλέον κρατικοί υπάλληλοι έμεινε ασχολίαστο από τον πρωθυπουργό". "Η ‘μαντάμ Μέρκελ’ πρέπει να είναι πανευτυχής από την αποψινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα. Επιτέλους, για πρώτη φορά άκουσε δημοσίως τόσα καλά λόγια από Έλληνα πολιτικό» συμπλήρωσε.

Η Ένωση Κεντρώων χαρακτήρισε “πρόκληση" την άποψη του πρωθυπουργού ότι η κοινωνία δεν αντιδρά στα σκληρά μέτρα και δείχνει ανοχή, προσθέτοντας: «Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κατάλαβε ότι ο Σόιμπλε και η Μέρκελ είναι καλοί άνθρωποι και κακώς τους είχε από την αρχή παρεξηγήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL