Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Χ.Α. προκαλεί για τα μάτια της ΝΔ

Προσπάθεια αντιπερισπασμού και προσεταιρισμού των κατοίκων της γαλάζιας πολυκατοικίας εκδηλώθηκε χθες από τη Χρυσή Αυγή, που έσπευσε να καταθέσει πρόταση νόμου "για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων" προβλέποντας ιδιώνυμο κατά κάθε "λαθρομετανάστη"...

Προσπάθεια αντιπερισπασμού και προσεταιρισμού των κατοίκων της γαλάζιας πολυκατοικίας εκδηλώθηκε χθες από τη Χρυσή Αυγή, που έσπευσε να καταθέσει πρόταση νόμου "για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων" προβλέποντας ιδιώνυμο κατά κάθε "λαθρομετανάστη" και φυλάκιση για "τους υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας", όπως σημειώνεται με ευθεία αναφορά στη Μαρία Ρεπούση.

Δίνοντας χαρακτήρα "ασύμμετρης απειλής" στη "λαθρομετανάστευση", στην οποία αποδίδει ευθέως την "αύξηση της εγκληματικότητας", η Χ.Α. εγκαλεί "τα ανδρείκελα του κατεστημένου" με τις "θωρακισμένες BMW και τις βιλάρες στα βόρεια προάστια" και ζητά να τιμωρείται με "κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών" οποιοσδήποτε μετανάστης τελέσει πλημμέλημα "ασχέτως αν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής".

Σε άλλο άρθρο η Χ.Α. αναλαμβάνει ρόλο ιστορικού καθοδηγητή ζητώντας να τιμωρείται "με φυλάκιση τουλάχιστον δυο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων ευρώ" όποιος "εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας εις βάρος Ελλήνων". Από πλευράς της η ΔΗΜ.ΑΡ. προβάλλει την άποψη ότι η κοινή πρόταση νόμου με το ΠΑΣΟΚ υπηρετεί τον στόχο να ορθωθεί "αρραγές μέτωπο απέναντι στον νεοναζισμό και τον ρατσισμό".

Γι' αυτό το ρατσιστικό παραλήρημα το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να αποδώσει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ! "Η θρασεία κίνηση της Χρυσής Αυγής να καταθέσει πρόταση 'αντιρατσιστικού' νόμου αναδεικνύει τις μεγάλες ευθύνες των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου, και πρωτίστως της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει ζητώντας παράλληλα να γίνει αποδεκτή η πρόταση νόμου ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜ.ΑΡ. και "να εφαρμοσθεί το εθνικό σχέδιο διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών". Η κυβερνώσα Ν.Δ. δεν έβγαλε ανακοίνωση.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις