Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στήριξη στον Κικίλια από ΔΗΜΑΡ εν ονόματι της τρικομματικής

Ως “αλγεινή εντύπωση” στην ΔΗΜΑΡ περιέγραψε το παρασκήνιο για την αποπομπή του Ηλία Κικίλια από την θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, εγκαλώντας τον υπουργό Εργασία Γ. Βρούτση εν ονόματι της ενότητας της τρικομματικής κυβέρνησης.

Ως "αλγεινή εντύπωση" στην ΔΗΜΑΡ περιέγραψε το παρασκήνιο για την αποπομπή του Ηλία Κικίλια από την θέση του διοικητή του ΟΑΕΔ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, εγκαλώντας τον υπουργό Εργασία Γ. Βρούτση εν ονόματι της ενότητας της τρικομματικής κυβέρνησης.

"Η αιτιολογία ήταν ότι ασκεί προσωπική πολιτική και ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον αρμόδιο υπουργό. Νομίζω ότι είναι αυτονόητο, ότι κάποιος αποπέμπεται από μία τρικομματική κυβέρνηση, είτε είναι γραμματέας είτε είναι υπουργός, όχι επειδή δεν μπορεί να συνεννοηθεί ο ένας με τον άλλον, αλλά επειδή είναι ανεπαρκής στο έργο του", σχολίασε ο Ν. Τσούκαλης, για να καταλήξει: "Κάτι τέτοιο δεν ακούσαμε σαν αιτιολογία, γεγονός που έχει προκαλέσει σας πληροφορώ αλγεινή εντύπωση".

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η πραγματική επιδίωξη της Προανακριτικής

Στη Βουλή ξεκίνησε τις εργασίες της η Προανακριτική Επιτροπή η οποία θα διερευνήσει το αν υπήρξαν παρεμβάσεις του Δ. Παπαγγελλόπουλου στη Δικαιοσύνη προκειμένου να χειραγωγηθούν οι έρευνες για το σκάνδαλο Novartis.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο