Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νέοι-Νέες του ΣΥΡΙΖΑ: "Όργιο καταστολής" των μαθητών από ΜΑΤ-Στο δρόμο του αυταρχισμού η συγκυβέρνηση

“Πέντε χρόνια μετά η σημερινή συγκυβέρνηση φαίνεται ότι βαδίζει στο δρόμο του αυταρχισμού. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η αστυνομία δείχνει ξανά με κυβερνητική βέβαια εντολή το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στη νέα γενιά” δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Νέοι-Νέες

"Πέντε χρόνια μετά η σημερινή συγκυβέρνηση φαίνεται ότι βαδίζει στο δρόμο του αυταρχισμού. Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η αστυνομία δείχνει ξανά με κυβερνητική βέβαια εντολή το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στη νέα γενιά" δηλώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Νέοι-Νέες του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις ενέργειες των αστυνομικών δυνάμεων στη διάρκεια της σημερινής πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Οι Νέοι-Νέες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για "όργιο καταστολής" των μαθητών στα Προπύλαια από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ. Συγκεκριμένα, αναφέρουν: "Η σημερινή μαθητική πορεία για το θάνατο του Αλέξη ακολουθούνταν σε όλη της τη διάρκεια από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, που προσπαθούσαν να ελέγξουν τη διαδήλωση. Η επιτήρηση αυτή μετατράπηκε σε όργιο καταστολής απέναντι στους μαθητές στα Προπύλαια. Μόλις έφτασαν εκεί και ενώ η πορεία είχε σχεδόν ολοκληρωθεί η αστυνομία αναίτια έπνιξε τα μπλοκ της πορείας με δακρυγόνα και τη διέλυσε βίαια. Μόνος της στόχος να τρομοκρατήσει όσους ακόμη θυμούνται τον Αλέξη, να τρομοκρατήσει τους μαθητές".

"Όμως η μνήμη και οι αγώνες είναι πιο δυνατοί από το φόβο" καταλήγει η ανακοίνωση των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε όλα τα σχόλια