Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
«Γραφείο ευρέσεως εργασίας Σταύρος Καλαφάτης»: Ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ προωθεί βιογραφικά ψηφοφόρων σε εταιρίες (φωτό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Γραφείο ευρέσεως εργασίας Σταύρος Καλαφάτης»: Ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ προωθεί βιογραφικά ψηφοφόρων σε εταιρίες (φωτό)

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης κουνούσε το δάχτυλο στους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους νέους και νέες, κατηγορώντας τους πως για την κατάστασή τους φταίνε οι ίδιοι που δεν ψάχνουν δουλειά στο διαδίκτυο ή δεν ξέρουν να φτιάχνουν βιογραφικό.

Ένας συνάδελφός του, και μάλιστα αξιωματούχος στο κυβερνητικό κόμμα, ο Σταύρος Καλαφάτης φέρεται να έχει βρει έναν πρωτόγνωρο τρόπο για να εξυπηρετήσει την κομματική του πελατεία και να δώσει νέο νόημα στην «δόμηση σωστού βιογραφικού», που ανέφερε ο Κ. Κυρανάκης.

Φαίνεται μάλιστα ότι οι διαθέσιμες θέσεις μετακλητών υπαλλήλων σε υπουργεία και οργανισμούς του δημοσίου έχουν γεμίσει, έτσι το βουλευτικό γραφείο του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη, προκειμένου να «βολέψει» ημέτερους, τηλεφωνεί σε επιχειρήσεις που έχουν αναρτήσει αγγελίες για πρόσληψη προσωπικού. 

Αυτό συνέβη, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην «Αυγή» στην περίπτωση εταιρείας που εδρεύει στη δυτική Θεσσαλονίκη. Συνεργάτιδα του κ. Καλαφάτη επικοινώνησε τηλεφωνικά με την επιχείρηση δηλώνοντας ότι θα αποστείλει βιογραφικό σημείωμα μιας νεαρής κοπέλας για θέση για την οποία η επιχείρηση είχε δημοσιεύσει αγγελία στο διαδίκτυο. 

Έτσι και έγινε, η συνεργάτιδα του κ. Καλαφάτη απέστειλε e-mail με το βιογραφικό σημείωμα, επισημαίνοντας την ιδιότητα της συνεργάτη του βουλευτικού γραφείου του γραμματέα της Κ.Ο. της ΝΔ.

Αναρωτιόμαστε αν αυτές οι μέθοδοι συνάδουν με την αριστεία και την αξιοκρατία που θεωρούν ότι πρεσβεύουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL