Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Κ.Νοτοπούλου: Ακόμα ένα ρεσιταλ ασυνέπειας και αναξιοπιστίας από τον υπουργό Τουρισμού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ.Νοτοπούλου: Ακόμα ένα ρεσιταλ ασυνέπειας και αναξιοπιστίας από τον υπουργό Τουρισμού

«Ένα χρόνο πριν, ο υπουργός Τουρισμού δήλωνε στην δημόσια τηλεόραση, για την βραχυχρόνια μίσθωση, ότι θα πρέπει να υπάρχει ισονομία με τις άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, "φορολογικά και από κάθε άλλη άποψη". Επιπλέον, έκανε λόγο για την ανάγκη να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής. Είναι απορίας άξιο, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο υπουργός Τουρισμού την έννοια της ισονομίας», επισημαίνει η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια προσθέτει ότι «στο από κάθε πλευρά φειδωλό πρόγραμμα με τον βαρύγδουπο τίτλο -σε σχέση με αυτό που προσφέρει-  "Τουρισμός για Όλους", κ.Θεοχάρη, έχετε εντάξει στους παρόχους καταλύματος τους ιδιοκτήτες μη αδειοδοτημένων από το υπουργείο Τουρισμού καταλυμάτων».

Παράλληλα, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «ο υπουργός Τουρισμού για μια ακόμα φορά φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί την δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει οι αδειοδοτημένες από το Υπουργείο Τουρισμού ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις  που στήριξαν και στηριζουν το "άνοιγμα" του τουρισμού στην δύσκολη φετινή τουριστική σεζόν, που αναγκάστηκαν να δανειστούν  κεφάλαια για να επαναλειτουργήσουν, χωρίς έσοδα, μόνο και μόνο για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και να διατηρήσουν θέσεις εργασίας».

«Κύριε υπουργέ, μάλλον έχετε μπερδέψει τα αδειοδοτημένα, με τα μη αδειοδοτημένα καταλύματα. Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτούς κ. υπουργέ Τουρισμού;» σχολιάζει η Κ.Νοτοπούλου.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL