Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C25.1°C
4 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.5°C20.1°C
4 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C21.0°C
4 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C22.2°C
5 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
3 BF 26%
Χ.Καφαντάρη: Η πολιτική της ΝΔ είναι νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά όχι κεντρώα (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χ.Καφαντάρη: Η πολιτική της ΝΔ είναι νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά όχι κεντρώα (Ηχητικό)

Για τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη o οποίος μέσω ανασχηματισμού ενίσχυσε το κυβερνητικό σχήμα χωρίς να διώξει κανέναν από τους υπουργούς που βαρύνονται με επιλογές που οδήγησαν σε φιάσκο και γκάφες, όπως αυτές του κ. Θεοχάρη, η λίστα του κ. Πέτσα ή τα βάουτσερ του κ. Βρούτση, μίλησε στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 η αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/870478549&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

105,5 Sto Kokkino · Χαρά Καφαντάρη - 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης - 5 Αυγούστου 2020

Η ίδια τόνισε ότι όσο και να προσπαθεί ο Μητσοτάκης να πείσει ότι είναι κεντρώα η πολιτική της κυβέρνησης του αυτό δεν γίνεται καθώς η πολιτική της ΝΔ διαρκώς διολισθαίνει νεοφιλελεύθερα και ακροδεξιά και αυτό αποδεικνύεται και από το πόρισμα Πισσαρίδη.

Ουσιαστικά όλα αυτά είναι σαν να έχουμε ένα νέο μνημόνιο χωρίς να έχουμε, τόνισε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και εξήγησε ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο και αυτό είναι η εφαρμογή επιταγών του ΔΝΤ. Η κα Καφαντάρη εξήγησε ότι πάμε σε πισωγύρισμα και η κατάσταση δεν είναι καλή και στην κοινωνία και στην κοινωνία και φυσικά με την υγειονομική κρίση.

Ο Νίκος Ταγαράς που επίσης μπήκε στο κυβερνητικό σχήμα, εξήγησε μεταξύ άλλων η βουλευτής, όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος κάθε άλλο υπέρ αυτού ενήργησε και η τωρινή κυβέρνηση το αντιπεριβαλλοντικό της πρόσωπο το έδειξε πάρα πολύ εύκολα καταργώντας μια σειρά μέτρων.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL