Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.3°C22.4°C
2 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 87%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
26.1°C28.8°C
4 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 88%
"Όχι άλλες καθυστερήσεις στην υγειονομική θωράκιση της Κακαβιάς"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Όχι άλλες καθυστερήσεις στην υγειονομική θωράκιση της Κακαβιάς"

«Τα μέτρα που ανακοίνωσε εχθές ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σχετικά με την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού, περιλαμβάνουν ρυθμίσεις και για τον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς. Είναι σε θετική κατεύθυνση και απαντούν -έστω και καθυστερημένα- στα αιτήματα των τοπικών αρχών και των εργαζομένων» αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη.

Όπως σημειώνει, «ει σοβαρές ελλείψεις στην υγειονομική θωράκιση της Κακαβιάς διαπιστώθηκαν και κατά την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στο συνοριακό σταθμό. Στη συνέχεια, με επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας, ζητήθηκε -μεταξύ άλλων- η άμεση εγκατάσταση κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ ώστε να ενισχυθούν οι έλεγχοι».

Η Μ. Τζούφη καλεί την κυβέρνηση «να υλοποιήσει τις εξαγγελίες της, δίχως άλλες χρονοτριβές και καθυστερήσεις, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL