Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.3°C25.8°C
3 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.6°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
24 °C
21.0°C24.9°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.3°C25.2°C
2 BF 40%
"Οι παλινωδίες της ΝΔ κάνουν τους πολίτες να αμφιβάλλουν για τη σοβαρότητα της πανδημίας"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Οι παλινωδίες της ΝΔ κάνουν τους πολίτες να αμφιβάλλουν για τη σοβαρότητα της πανδημίας"

Για τις κυβερνητικές παλινωδίες και την αναποτελεσματικότητα στην εφαρμογή των μέτρων πρόληψης μετάδοσης του κορωνοϊού μίλησε στον 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Μιχαηλίδης, βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του κόμματος, o οποίος τόνισε πως χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της πολιτικής που ασκεί η ΝΔ είναι το αίτημα για την αύξηση της πληρότητας στα πλοία που αν και το απέρριψαν οι επιστήμονες τελικά η κυβέρνηση το νομοθέτησε και παρά το γεγονός ότι ο υπουργός Τουρισμού δήλωνε ότι αυτό δεν θα συμβεί για λόγους ασφαλείας, τελικά λίγες ώρες αργότερα το αύξησε.

Στον Απόστολο Λυκεσά ο κ. Μιχαηλίδης εξήγησε ότι εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών δηλαδή εξαγγελίες και μέτρα που τελικά αναιρούνται ο κόσμος αρχίζει και να τα αμφισβητεί και να μην υπακούει και να αμφιβάλει και για τη σοβαρότητα του προβλήματος και όσων μπορεί να προκαλέσει η πανδημία.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στο απαράδεκτο πρόστιμο για τους επιβάτες των μισογεμάτων λεωφορείων και όπως τόνισε αυτό είναι και παράλογο και πρακτικά ανεφάρμοστο.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/869270044&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

105,5 Sto Kokkino · Ανδρέας Μιχαηλίδης - 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης - 3 Αυγούστου 2020

Ο αν. τομεάρχης εξήγησε ότι «εμείς είχαμε επιλέξει να στηρίξουμε όσον αφορά το επιστημονικό κομμάτι και τη συμμόρφωση στις υποδείξεις των ειδικών να τη στηρίξουμε ακόμα και πολιτικά κάνοντας βέβαια κριτική όπου θεωρούσαμε ότι η πολιτική και η τακτική της κυβέρνησης ήταν προβληματική».

Ο βουλευτής επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή είναι καταφανής η μεταστροφή της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο ζήτημα στους νόμους της αγοράς απαξιώνοντας πλήρως τις υποδείξεις των εμπειρογνωμόνων, της επιστημονικής επιτροπής και ίσως εγείρεται και ένα θέμα για τους ίδιους τους μετέχοντες στην επιτροπή αυτή, τόνισε.

Και έτσι μπαίνει και ένα ζήτημα δικής τους αξιοπρέπειας, είπε ο κ. Μιχαηλίδης, και πρέπει να εκφράσουν και τη γνώμη τους για την απαξιώση τους και την τακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία έχει χάσει τελείως τον έλεγχο.

Ο αν. τομεάρχης αναφέρθηκε και στο όργιο προσλήψεων μετακλητών υπαλλήλων από τη ΝΔ καθώς έχει προσλάβει μόνο το Απρίλιο 2.774 άτομα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών είναι ρεκόρ δεκαετίας. Ο βουλευτής τόνισε ότι σε αντίθεση με όσα κάνει τώρα η κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τους μετακλητούς που ήταν οι απολύτως απαραίτητοι.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL