Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Η λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα αποδεικνύει την αδιαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα αποδεικνύει την αδιαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος (Ηχητικό)

Δεν δημιουργεί καμιά απορία η λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα καθώς μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση να μοιράζει το δημόσιο χρήμα, το χρήμα του ελληνικού λαού χωρίς καμιά διαφάνεια, χωρίς κανένα κριτήριο, το έχουμε δει πάρα πολλές φορές να συμβαίνει και με διορισμούς, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέγεθος της ανικανότητας και της επικινδυνότητας της κυβέρνησης.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/854112331&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true


Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Χατζηγιαννάκης μίλησε για το πόσο διαψεύστηκε η ΝΔ, για τις ιδεολογικές πολιτικές εμμονές της που οδήγησαν στην διακοπή εργασιακών δικαιωμάτων, στην αύξηση απολύσεων που τώρα αυξάνονται καθώς είναι ανατριχιαστικός ο αριθμός των 200.000 απολύσεων.

Όταν δεν βολεύονται τα δικά τους παιδιά και οι δικοί τους φίλοι αλλάζουν τους νόμους και του όρους όπως εξυπηρετεί τη δική τους παράταξη και τους δικούς τους επισήμανε ο βουλευτής και γι’ αυτά φυσικά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από την κυβέρνηση και φυσικά υπάρχει ομερτά από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης απέναντι στην κρίση που θα έρθει τις επόμενες ημέρες και έχει πλήξει όλη την Ελλάδα μετέφερε στην ΚΟ του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας χθες, όπως επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέγεθος της ανικανότητας και της επικινδυνότητας της κυβέρνησης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL