Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα αποδεικνύει την αδιαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος (Ηχητικό)

Όταν δεν βολεύονται τα δικά τους παιδιά και οι δικοί τους φίλοι αλλάζουν τους νόμους και του όρους όπως εξυπηρετεί τη δική τους παράταξη και τους δικούς τους, επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μίλτος Χατζηγιαννάκης

Δεν δημιουργεί καμιά απορία η λίστα Μητσοτάκη – Πέτσα καθώς μας έχει συνηθίσει η κυβέρνηση να μοιράζει το δημόσιο χρήμα, το χρήμα του ελληνικού λαού χωρίς καμιά διαφάνεια, χωρίς κανένα κριτήριο, το έχουμε δει πάρα πολλές φορές να συμβαίνει και με διορισμούς, επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέγεθος της ανικανότητας και της επικινδυνότητας της κυβέρνησης.


Στον Γιώργο Τραπεζιώτη ο κ. Χατζηγιαννάκης μίλησε για το πόσο διαψεύστηκε η ΝΔ, για τις ιδεολογικές πολιτικές εμμονές της που οδήγησαν στην διακοπή εργασιακών δικαιωμάτων, στην αύξηση απολύσεων που τώρα αυξάνονται καθώς είναι ανατριχιαστικός ο αριθμός των 200.000 απολύσεων.

Όταν δεν βολεύονται τα δικά τους παιδιά και οι δικοί τους φίλοι αλλάζουν τους νόμους και του όρους όπως εξυπηρετεί τη δική τους παράταξη και τους δικούς τους επισήμανε ο βουλευτής και γι’ αυτά φυσικά δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία από την κυβέρνηση και φυσικά υπάρχει ομερτά από τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ.

Το σύνθημα της αντεπίθεσης απέναντι στην κρίση που θα έρθει τις επόμενες ημέρες και έχει πλήξει όλη την Ελλάδα μετέφερε στην ΚΟ του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας χθες, όπως επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης, βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέγεθος της ανικανότητας και της επικινδυνότητας της κυβέρνησης.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο