Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πολάκης για τις χρυσές ζαρντινιέρες Μπακογιάννη: Ευτυχώς που τις πλήρωσες 500 ευρώ

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην αναπληρωτής Υγείας Π. Πολάκης τις πολυδιαφημισμένες και χρυσοπληρωμένες ζαρντινιέρες του "Μεγάλου Περιπάτου" του Κ. Μπακογιάννη

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρώην αναπληρωτής Υγείας Π. Πολάκης τις πολυδιαφημισμένες και χρυσοπληρωμένες ζαρντινιέρες του "Μεγάλου Περιπάτου" του Δήμαρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη και το κατά πόσο αντιγκράφιτι χαρακτηριστικά έχουν. "Ευτυχώς που ήταν αντιγκράφιτι (και τις πλήρωσες 500 ευρώ ενώ δεν έκαναν πάνω από 50)", έγραψε στην ανάρτησή του ο Π. Πολάκης.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: Κωστα Μπακογιάννη!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΓΚΡΑΦΙΤΙ!!!(και τις πλήρωσες 500 ευρώ ενώ δεν έκαναν πάνω από 50)

“Μικρή λεπτομέρεια ίσως και απογοητευτική, ότι μιλάμε για σύνθετες, μεταλλικές κατασκευές που ζυγίζουν μέχρι και έναν τόνο για να μη γίνονται πολεμοφόδια. Μικρή λεπτομέρεια, ότι έχουν σχεδιαστεί για να μη βανδαλίζονται αλλά και ότι καλύπτονται με αντιγκράφιτι υλικό. Μικρή λεπτομέρεια για τον κύριο Πολάκη, ότι έχουν εγγύηση από τον κατασκευαστή έως και 15 χρόνια” απαντούσε σε ειρωνικό τόνο ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που στηλίτευε το κόστος των παρεμβάσεων με τις “χρυσές ζαρντινιέρες” στον (δήθεν) Μεγάλο Περίπατο.(Από the FAQ)

 

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο