Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
ΣΥΡΙΖΑ: Θα διώξει τον Θεοχάρη ο Μητσοτάκης ή αναλαμβάνει την ευθύνη για το μπάχαλο στον τουρισμό;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ: Θα διώξει τον Θεοχάρη ο Μητσοτάκης ή αναλαμβάνει την ευθύνη για το μπάχαλο στον τουρισμό;

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αποπέμψει τον υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη ή να αναλάβει την ευθύνη για «πρωτοφανές μπάχαλο» στον τουρισμό απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «την πιο κρίσιμη στιγμή για τον ελληνικό τουρισμό, η κυβέρνηση επιτείνει το μπάχαλο που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Τα απανωτά λάθη, οι παραλείψεις και οι παλινωδίες του υπουργού Τουρισμού καταστρέφουν την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς, όπως φαίνεται δυστυχώς και από τα ρεπορτάζ ξένων Μέσων τις τελευταίες ημέρες».

«Στις απανωτές γκάφες των τελευταίων μηνών, από τα κλεμμένα διαφημιστικά σποτ, την ασυνεννοησία των ελληνικών Αρχών στο άνοιγμα των συνόρων με συνέπεια τον διεθνή διασυρμό της χώρας και το χάος με τις ακυρώσεις κρατήσεων έως τις δυσλειτουργικές ηλεκτρονικές φόρμες, ήρθε να προστεθεί η τραγική εικόνα του υπουργού Τουρισμού να προσπαθεί να δικαιολογήσει με παραπλανητικά επιχειρήματα την απευθείας πτήση με Σουηδούς τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Η απομόνωση του κ. Θεοχάρη από την πραγματικότητα και η ανεπαρκής διαχείριση των προβλημάτων του τουρισμού, είναι πλέον μη αναστρέψιμη και ναρκοθετεί το σύνολο της ελληνικής οικονομίας. Φορείς του τουρισμού και εργαζόμενοι παραμένουν αφημένοι στην τύχη τους, χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να επιλέξει: Ή διώχνει τον κ. Θεοχάρη σήμερα κιόλας ή αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για το πρωτοφανές μπάχαλο στον τουρισμό».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL