Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Χρ. Γιαννούλης: Ομολογία αποτυχίας οι νέες εξαγγελίες Μητσοτάκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Γιαννούλης: Ομολογία αποτυχίας οι νέες εξαγγελίες Μητσοτάκη (Video)

«Οι σημερινές εξαγγελίες επιπρόσθετων μέτρων από τον πρωθυπουργό,  είναι ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης και πλήρης δικαίωση του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούσε από την έναρξη της πανδημίας γενναία μέτρα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης» τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.https://www.youtube.com/embed/nZ26suOITjg

«Με επικοινωνιακές φιέστες και κίτρινα γιλέκα δεν αντιμετωπίζονται τα σοβαρά προβλήματα των πολιτών. Για να ξεκινήσουν τα έργα στο Ελληνικό –με καθυστέρηση ενός έτους- χρειάστηκαν να έρθουν τροποποιήσεις στη Βουλή, ενώ ακόμη δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση και παραμένουν ανοιχτά σημαντικά θέματα. Απαιτείται πλήρης διαφάνεια και παρακολούθηση της πορείας των έργων» τόνισε ο Χρ. Γιαννούλης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Νεκρά τουριστικά τοπία Ρόδος, Κέρκυρα και πολλοί ακόμη δημοφιλής τουριστικοί προορισμοί. Απαιτείται ή άμεση και οριζόντια στήριξη του τουριστικού κλάδου» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Χρ. Γιαννούλης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL